shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Legendi u čast

0 Komentari
1310
12-06-16

U Beogradu je danas završen XVI memorijalni turnir "Haris Brkić"U finalnu, Budućnost Voli je savladala Partizan NIS 55:56. U meču za treće mesto, Borac iz Čačka bolji od KK Bosna Royal rezultatom 69:54.  

Mladi košarkaši iz četiri tima u kojima je legendarni Haris Brkić igrao, pružili su dobro košarkašku predstavu u dva dana XVI memorijalnog turnira "Haris Brkić" koji je ove godine održan u Beogradu. 

U meču za treće mesto, ekipa Borca iz Čačka je savladala Bosnu Royal sa 69:54, dok je u finalnom meču viđena neizvesna završnica u kojoj je Budućnost Voli savladala Partizan NIS sa 56:55. 

Nakon odigranih utakmica, predstavnici Partizana su se zahvalili svim učesnicima turnira i prijateljima koji svi zajedno čuvaju uspomenu na Harisa.  

Prilikom proglašenja pobednika, prvo su uručene nagrade za najmlađeg učesnika (Efendić, Bosna Royal), najboljeg strelca (Velić, Bosna Royal) i najboljeg igrača turnira (Vujisić, Budućnost Voli). Specijalne nagrade za ove momke, obezbedili su Harisovi nekadašnji saigrači i legende naše košarke, Vlado Šćepanović, Predrag Drobnjak i Miroslav Berić. 

Nagrade, kao i pehare za ostvareni plasman na XVI memorijalnom turniru "Haris Brkić", mladim košarkašima su uručivali Marko Ivanović, Zoran Stevanović i Miroslav Berić

Nakon zajedničkog slikanja, spuštena je zavesa na ovaj turnir uz srdačne pozdrave do novog viđenja narednog juna kada će se održati XVII memorijal "Haris Brkić". 

(Foto: Igor Danilović) izvor:kkpartizan.rs

 

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Častan poraz crno-belih u Solnoku
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.