shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Donacija vaterpolo klubu i velika podrška navijača iz Švajcarske

0 Komentari
4463
19-02-17

Partizanovi mladi vaterpolisti su osvetlali obraz u šestom kolu Lige šampiona, na gostovanju kod Pro Reka. “Drim tim” iz Đenove, koji deli lekcije rivalima širom Evrope, nije dozvolio iznenađenje, ali tek u finišu je slomio otpor crno-belih i slavio sa 12:7.

Partizanov stručni štab može da bude zadovoljan onim što su prikazali igrači, koji su imali i osmog igrača na tribinama.U Đenovu je iz Švajcarske autobusom stiglo pedesetak navijača grupe “Grobari Cirih”, koji su od prvog do poslednjeg minuta žestoko bodrili beogradskih sastav. Nadglasali su trube, sirene simpatizera domaceg kluba i pomogli mladim “crno-belim lavovima” da pruže kvalitetnu partiju.

Međutim, navijači iz Ciriha nisu bili samo velika podrška sa tribina. Veliki broj Partizanovih simpatizera iz Švajcarske se uključio u akciju za pomoć klubu koji je u izuzetno teškoj materijalnoj akciji. Skupili su i Partizanu donirali oko pola miliona dinara, koje će klub iskoristiti za kupovinu osam tona mazuta, što će biti dovoljno za pet dana grejanja bazena

– Izuzetno smo zahvalni navijačima iz Ciriha. Oni nisu samo navijači, vec su i članovi naše, Partizanove porodice, a porodica se ne napušta kad je najteže. Uz navijače kakvi su “Grobari Cirih” nikad nismo sami – kaže direktor Partizana Mirko Bradajić.

Navijači iz Ciriha nisu prvi put sa crno-belima. I ranije su u svojoj organizaciji dolazili na utakmice Partizana u Evropi i pomagali klubu.

Posle utakmice navijači su zajedno sa igračima i stručnim štabom otišli na večeru, gde je nastavljeno druženje uz obostranu želju da uskoro dodje do novog susreta.

izvor:http://waterpolopartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Leonardo zvanično u Partizanu: Opravdacu velika očekivanja Zoran Milenković novi trener Vaterpolo kluba Partizan Vukotić: Da budem opozicija u mom klubu? Skupštinu što pre sazvati, vreme nam nije saveznik
VK Partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.