shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Neobavezno sa Goguom

0 Komentari
1577
14-06-16

Bez mnogo reči na srpskom, ali zato dobrih poteza u zadnjem redu odbrane. Cedrik Gogua je uz Luiza Evertona bio jedan od prvih pojačanja u zimskom prelaznom roku kada je iz finskog SJK prešao u Partizan. Na početku nove fudbalske sezone govori o životu u Beogradu i očekivanjima u dresu Partizana.

– Na Beograd sam se sada već navikao, često mi dođu i prijatelji pa nisam sam. Sprijateljio sam se i sa drugarima iz kluba, pa ih često sretnem u obližnjem šoping centru za koji priznajem da mi je jedno od omiljenih mesta. Ljudi u Beogradu baš znaju da uživaju i vrlo su srdačni. Svi su me lepo prihvatili, javljaju mi se i zaista nemam nikakvih problema.

Odmor posle fudbalske sezone proveo si sa porodicom  u rodnoj Obali Slonovače.

– Retko ih vidim zaista i sada sam ovih 15 dana iskoristio da budem sa roditeljima i porodicom. Išao sam na plažu i uživao u slobodnom vremenu.

Treninzi su polako počeli.

– Ove nedelje smo imali po jedan trening, a sada kreću i po dva, a potom nas očekuje i put u Poljsku na pripreme. Osvojili smo kup, ali nama u Partizanu to nije dovoljno. Znam da su momci odigrali fantastičan jesenji deo u Evropa ligi i sada se spremamo za kvalifikacije, a i trofej za prvaka mora da se vrati u Humsku – kaže Cedrik Gogua pred jutarnji trening.

izvor:partizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.