shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Pomoć Radosavu, ovacije Vujasinoviću

0 Komentari
1499
11-06-16

Na najlepši način iskorišćen je boravak Galatasaraja na pripremama u Beogradu. Turski tim gostovao je Partizanu u prijateljskom susretu pred otvorenim tribinama Banjice, a sav prihod od prodatih ulaznica prosleđen je kao pomoć za lečenje Radosava Andrejića

Partizan – Galatasaraj 15:10 (3:2, 4:5, 3:2, 5:1)

Beograd - Bazen: Banjica. Sudije: Balažević i Raković. Igrač više: Partizan 10 (5), Galatasaraj 4 (2). Peterci: Partizan 1 (1), Galatasaraj 1 (1).

PARTIZAN: Brakočević, Bilen 1, Janković 2, Manojlović, Lukić 2, Tomić 1, Velkić, Japundžić 1, Lazić 1, Tanasković 2, Stojanović 1, Radojević 3, Repanović, Kasum, Vićković 1, Janošević. Trener: Vujasinović.

GALATASARAJ: Gezek, Čolak 2, Janović, Šišmek 2, Bijik 2, Gulenč 1, Nikić 1, Destići 2, Bureli, Uzbek, Semeneglu, Dilek, Nuksek, Šišmonoglu. Trener: Milanović.

 

Pred nekoliko stotina gledalaca obe ekipe su se, zbog odsustva reprezentativaca, predstavile u šarenim i podmlađenim sastavima. Rezultat je bio u drugom planu, ali opšti utisak je da iz Partizanove škole vaterpola dolaze novi biseri.

Ostaće zabeleženo da je crno-bele poslednji put sa klupe vodio Vladimir Vujasinović, koji posle četiri godine na mestu trenera odlazi u italijanski Pro Reko.

Grupa najvatrenijih navijača je i ovom prilikom skandirala legendarnom asu, a uz to i istakla transparent zahvalnosti.

Ovacije su dobili i Igor Milanović koji sa mesta prvog trenera predvodi šampiona Turske, i reprezentativni centar Slobodan Nikić.

Među brojnom publikom na tribinama su viđeni mnogi aktivni i bivši vaterpolisti, članice ženske reprezentacije Srbije, podmladak tima sa Banjice.

izvor:zurnal.rs

 

0.0
Poslednje azuriranje: 11 June 2016 04:13 PM
Povezani clanci: Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Crno-belo veče: Legende Partizana ponovo u Čačku - pomoć za vaterpoliste, rukometaše i hokejaše
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.