shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Radović zadužio Partizanovu desetku

0 Komentari
1348
15-06-16

Čeka nas puno rada i ubeđen sam da ćemo napraviti puno bolje rezultate nego prošle sezone. Na nama je da pomognemo da vratimo Partizan na dobar put – rekao je povratnik u Humsku

Fudbalski klub Partizan potpisao je ugovor sa Miroslavom Radovićem, koji se posle 10 sezona vratio u Srbiju i klub iz Humske.

 

- Drago mi je što sam se vratio posle toliko godina. Srećan sam. Neću puno da obećavam, ostavićemo to za teren. Što manje priče, a što više treninga i rada. Ubeđen sam da sam doneo dobru odluku i da sam napravio pravi potez - rekao je Radović na promociji.

Iskusni ofanzivac (32) je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu, odakle je 2006. otišao u poljsku Legiju, gde je ostavio veliki trag. Potom je kratko bio u Kini i Sloveniji. On je kazao da će pomoći crno-belima da postignu bolje rezultate nego prošle sezone.

- Čeka nas puno rada i ubeđen sam da ćemo napraviti puno bolje rezultate nego prošle sezone. Biću jedan od iskusnijih u ekipi. Na nama je da pomognemo da vratimo Partizan na dobar put i mislim da sam spreman za to - kazao je Radović.

Kako je rekao, jedna od želja mu je gol na večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izrazio je veliko zadovoljstvo što je Radović došao u klub.

- Najbolji strani igrač u Legiji, jednom od dva najveća kluba u Poljskoj. Velika je privilegija dogovoriti se s njim. Najsrećniji sam što je spustio sve, samo da bi došao da igra za Partizan, klub koji voli. Ljubav prema našem klubu je prevagnula - rekao je Iliev.

Radović će u Partizanu nositi dres sa brojem 10.

izvor:novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 15 June 2016 04:54 PM
Povezani clanci: Miroslav Radović nastavio niz povratnika u Partizan, želi da ostavi dublji trag u crno-belom
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.