shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Uvedene privremene mere u Partizanu!

0 Komentari
1448
26-05-16

Fudbalskim klubom će u narednom periodu rukovoditi Milorad Vučelić, Mile Jovičić i general Radivoje Radinović

Ozbiljna kriza koja drma Fudbalski klub Partizan danas je dobila još jednu etapu. Kompletna uprava crno-belih raspuštena je odlukom Sportskog društva usled ogromnih problema koji su pratili nedavni pokušaj održavanja vanredne sednice skupštine kluba.

Analizirajući tu situaciju Sportsko društvo je u četvrtak u popodnevnim satima posle raspuštanja aktuelne uprave imenovalo i privremeni organ koji će do daljnjeg voditi klub iz Humske 1. U to telo ušli su Milorad Vučelić, predsednik SD Partizan, Mile Jovičić nekladašnji potpredsednik, a sada čalan Skupštine crno-belih, kao i general Radivoje Radinović, član Upravnog odbora Sportskog društva Partizan.

Sa Topčiderskog brda uveravaju da je cilj privremenog organa da stabilizuje situaciju u Partizanu, odredi novi termin Skupštine (u narednih šest meseci), a pralelno sa tim organizacionim aktivnostima posveti se i predstojećem prelaznom roku kako bi treneru Ivanu Tomiću omogućio što lakši početak priprema za novu sezonu.

Odluka Sportskog društva Partizan o raspuštanju uprave kluba, mada je i do sada na njenom čelu bila Radna grupa, doneta je na osnovu Statuta te organizacije koji je u prednosti u odnosu na Statut Fudbalskog kluba Partizan. Ovom odlukom Sportskog društva suspendovana su ovlašćenja za sazivanje i zakazivanje Skupštine.

(FOTO: Star Sport) izvor:mozzartsport.com

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.