shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Živim da dam pobednički gol na derbiju!

0 Komentari
2347
10-10-16

Dolazim iz malog mesta Leposavića sa severa Kosova i Metohije. Fudbal sam počeo da treniram sa 6 godina u lokalnom klubu FK Kosmet kod trenera Nebojše Ninića. Kad sam imao 10 godina, na poziv čika Trbe, dobio sam poziv da se priključim petlićimaPartizana. Pošto sam bio isuviše mali da bih se odvojio od porodice i preselio u Beograd, naredne tri godine nastavio sam da treniram u Leposaviću, a vikendom dolazio sa roditeljima u Beograd kako bih igrao za Partizan.

Prve utakmice za Partizan sam odigrao kao desetogodišnjak, a sa 13 godina sam se i preselio u Beograd. U Partizanu me je do ove godine trenirao Dragan Kecman, koji je uvek verovao u mene i bio mi puna podrška. Sada u omladincima učim od fudbalskog velikana Dževada Prekazija, a on nam svakodnevno prenosi svoje znanje i iskustvo. Ove zime sam bio na pripremama sa prvim timom Partizana. Tu sam dobio priliku da treniram i budem u društvu sa fudbalskom legendom Sašom Ilićem i ostalim prvotimcima, koje veoma cenim i poštujem i kao ljude i kao igrače.

Izuzetno sam zahvalan treneru Marku Nikoliću što  mi je pruźio priliku da treniram sa prvim timom i ukazao poverenje na utakmici, najpre sa Zetom, a zatim i sa Paokom i time omogućio da ispunim dugogodišnji san da zaigram pred punim tribinama za prvi tim Partizana i postignem gol. I ubuduće ću davati sve od sebe i truditi se da svojim zalaganjem i požrtvovanošću zaslužim i dobijem mesto u prvom timu.

Partizan je klub za koji navijam od kad znam za sebe, crno-bela krv teče mojim venama, a ja živim da postignem pobednički gol u večitom derbiju. Dopada mi se igra Kristijana Ronalda i može se reći da mi je on uzor. Želja  mi je da ja jednog dana svojom igrom i ponašanjem na terenu i van njega zasluźim da budem uzor nekim novim klincima.

izvor: partizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.