shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Poraz od Rumuna na kraju priprema

0 Komentari
1345
6-07-16

Slabo izdanje Tomićevih izabranika, posebno u drugih 45 minuta, adekvatno je kažnjeno rezultatski, pa je rutinska pobeda Vitorula logičan epilog dešavanja na terenu – 1:3 (1:1)

NIJE se Partizan naigrao fudbala u poslednjem meču na poljskim pripremama protiv rumunskog Vitorula, a ionako loš utisak je mogao da bude još gori posle jednog nesmotrenog starta Ganee nad Jankovićem, koji je igrače oba tima doveo na ivicu opšte tuče. Slabo izdanje Tomićevih izabranika, posebno u drugih 45 minuta, adekvatno je kažnjeno rezultatski, pa je rutinska pobeda tima slavnog Georgi Hadžija logičan epilog dešavanja na terenu – 1:3 (1:1).

Crno-beli su generalku za start na međunarodnoj sceni narednog četvrtka protiv Zaglebja ili Slavije započeli sa timom koji bi trebalo i da krene u lov na novu evropsku jesen. Sa Đurđićem u špicu i sada već standardnim triom iza njega Janković – Radović – Mihajlović Partizan je krenuo prilično rezervisano sa primetno manjom dozom agresivnosti u igri u odnosu na duel sa Lekijom. Za razliku od prethodnih provera bilo je i individualnih grešaka u poslednjoj liniji, a jedna od njih je primorala Gregora Balažica da u 10.minutu sruši Čitua u kaznenom prostoru. Isti igrač je šutirao sa bele tačke, Šaranov je odbranio, ali nije uspeo da ukroti i novi pokušaj istog igrača posle odbitka.

Vodeći gol Rumuna nije značajnije promenio sliku na terenu. Radoviću i saigračima u ofanzivnom delu tima je primetno nedostajala svežina, pa su fudbaleri Vitorula bez većih problema otklanjali opasnost , a samo je nesnalažljivost Komana u 21.minutu i odlična reakcija Šaranova sprečila da Vitorul duplira prednost.

I pored činjenice da nisu ozbiljnije zapretili Rimničeanuu crno-beli su stigli do izjednačenja u 34.minutu iz penala posle prekršaja nad Bogosavcem u šesnaestercu Rumuna, realizator je bio Đurđić. Ako se činilo da prvo poluvreme nije bilo na nivou Partizana, drugo je to i definitivno potvrdilo. Da li zbog činjenice da danas završavaju 17-dnevne pripreme, umora ili nečeg trećeg tek Ilić i društvo nisu imali nikakva rešenja na planu ofanzive. Čitu je svojim drugim golom u 58.minutu vratio prednost Vitorulu, a velika greška Šaranova u 68.minutu omogućila je Tanaseu da postavi konačan rezultat.

Poraz nije i jedina muka, pošto je 20-ak minuta pre kraja Ganea nesmotreno startovao na Jankovića, posle čega je morao da napusti igru. Taj detalj je bio inicijalna kapisla za sve igrače na terenu da uđu u jurnjavu po terenu, pa je samo prisebnošću dve klupe izbegnut ozbiljniji incident.

PARTIZAN – VITORUL 1:3 (1:1)

STRELCI: Đurđić u 34. Iz penala za Partizan, Čitu u 10. i 58, Tanase u 68.minutu za Vitorul. Teren hotela Mistral- Gledalaca:50. Sudija: Maksim Zarvinski (Poljska).

PARTIZAN: Šaranov – Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac – Everton, Brašanac – Janković, Radović, Mihajlović – Đurđić. Igrali su još: Ostojić, Ilić, Marjanović, Đuričković, Božinov.

VITORUL: Rimničeanu – Benzar, Tiru, Ganea, Karp – Filip, Brandan, Pureće, Čitu – Koman, Janču. Igrali su još: Tanase,Hodorgea, Hadži, Nimeli.

izvor: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Nova pobeda Partizana na pripremama, Vlahović strelac Častan poraz crno-belih u Solnoku
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.