shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Nova pobeda Partizana na pripremama, Vlahović strelac

0 Komentari
1326
2-07-16

Crno-beli savladali poljskog drugoligaša Druteks Bitoviju minimalnim rezultatom, a strelac je bio Vlahović

Posle jutrošnje pobede protiv Lekije iz Gdanjska (3:0) fudbaleri Partizana su upisali novi trijumf na pripremama. I drugi put su bili bolji od poljskog tima, ovog puta od drugoligaša Druteks BItovije sa 1:0.

 

Veliki problem za igrače je pravila kiša i natopljen teren, a pobedu im je doneo mladi Dušan Vlahović pogotkom u 35. minutu.

 

Po šansama koje su stvorili rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, ali crno-beli nisu imali sreće da još neki put zatresu mrežu.

 

Sledeći, peti test meč, Partizan igra za četiri dana protiv rumunskog Vitorula.

POSTAVE:
Partizan: Kljajić, Bandalovski, Stevanović Miladin, Jevtović, Miletić, Radin, Marjanović, Kosović, Đuričković, Stevanović Alen, Vlahović.
Drugo poluvreme od 59′: Jovičić, Vulićević, Bogosavac, Gogoua, Brašanac, Janković, Nišić, Lukić, Damjanović, Golubović, Božinov.

izvor:  novosti.rs

 

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Vujošević: Raduje me pobeda u derbiju,bolje danilović predsednik kss nego neki iz predgradja! Remi Partizana na evropskoj premijeri Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši Vlahović: Sanjam gol u derbiju,to mi je san od malih nogu Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana Fofana otišao iz Partizana i oprostio dug Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića VELIKO PRIZNANJE: Kapiten Partizana blistao u Trevizu
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.