shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Balažic na terenu posle šest meseci: Kao da sam se ponovo rodio

0 Komentari
1805
18-05-16

Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo počneš da igraš, shvatiš kolika je zapravo tvoja ljubav prema fudbalu - rekao je defanzivac Partizana

Fudbaler Partizana Gregor Balažic zaigrao je za Partizan posle šest meseci pauze zbog povrede u prijateljskom meču protiv bugarske Beroe, a taj doživljaj opisao je kao da se ponovo rodio.

 

- Šta reći, osim fenomenalan osećaj. Posle šest meseci neigranja i perioda oporavka u trenutku kada sam zakoračio na teren, osetio sam se kao da sam se ponovo rodio. Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo počneš da igraš, shvatiš kolika je zapravo tvoja ljubav prema fudbalu - rekao je Balažic za sajt kluba.

Slovenački štoper povredio je prednje ukrštene ligamente početkom novembra, kada je njegov tim igrao protiv Atletika u Bilbau. On je kazao da u meču u utorak, u kome je njegov tim poražen 0:2, nije imao straha od duela.

- Naravno da ne. Siguran sam u sebe kao igrača i znam šta mogu da pružim na terenu. Naravno, sada je potrebno vreme da se ponovo dokažem, jer ima mnogo novih i kvalitetnih igrača u ekipi. Ako me pitate za strah pri kontaktu zbog povrede, možda je postojala mala doza straha, što je i normalno, ali sam zadovoljan kako sam odreagovao pri prvim duelima.

Iskusni defanzivac je istakao da mu je drago što je završio proces oporavka.

- Presrećan sam što je sada taj čitav mukotrpan proces iza mene i da sada mogu da se vratim najlepšem poslu na svetu. Još nekoliko dana imam dodatne treninge oporavka kod (fizioterapeuta) Andre Milutinovića, a onda idem sa suprugom na zasluženi odmor.

 

Partizan za vikend završava sezonu, a fudbaler je rekao da ostaje u Partizanu.

- Posle odmora nas očekuju nove pobede u dresu crno-belih. Naravno, čestitam momcima i svima koji vole Partizan osvajanje trofeja u Kupu. Igrali smo na tri fronta, nije bilo lako i upravo zbog takvog ritma se ovakve povrede i dešavaju, ali idemo dalje - rekao je Balažic.

izvor:  novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Leonardo nije igrao šest meseci, čekaće na debi u Partizanu Brašanac na rukama saigrača posle 200. utakmice za Partizan Partizan u poslednjem šestom šeširu na žrebu Evrokupa Crno-belo veče: Legende Partizana ponovo u Čačku - pomoć za vaterpoliste, rukometaše i hokejaše Veličković ponovo zaigrao u crno-belom dresu: Nedostaju mi navijači Nova pobeda crno-belih na domaćem terenu Danilo Anđušić ponovo u Partizanu
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.