shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Veličković ponovo zaigrao u crno-belom dresu: Nedostaju mi navijači

0 Komentari
1163
9-05-16

Ne mogu da opišem osećaj kada igrate u praznoj hali, jer mi je uvek u glavi bio izlazak pred publiku - priča Novica

PAUZA je završena, na redu je domaće takmičenje. Partizan je prvu prepreku u Superligi uspešno preskočio, u praznoj dvorani "Aleksandar Nikolić" ubedljivo je savladan čačanski Borac - 102:79. Crno-beli su posle dva meseca bez utakmica željni nadigravanja, a možda najveći motiv za igru ima povratnik u njihove redove - Novica Veličković. Prvi meč, ipak, morao je da igra bez podrške navijača.

Ne mogu da opišem osećaj kada igrate u praznoj hali. Kad god sam razmišljao o povratku u Partizan, uvek mi je u glavi bio izlazak pred navijače. To je nešto što me diže i što me motiviše. Nigde nisam imao taj osećaj, eventualno nekoliko puta u Turskoj ili u Madridu kada su baš bitne utakmice. Ali meni to najviše fali od svega, ta emocija koju probudim u sebi kada igram pred publikom - ne može Novica da dočeka sledeću utakmicu kod kuće.

I bez pristalica crno-belih pobeda je zabeležena, što je i najbitnije za Partizan u ovom trenutku.

- Mislim da smo od Borca jači i da u ovakve utakmice treba ozbiljno da uđemo i pružimo maksimum. Sigurno je da ako želimo nešto više moramo da igramo još jače, ima još prostora za napredak.

I pored visokog vođstva već na poluvremenu, izabranici Aleksandra Džikića nisu popuštali ni u drugih 20 minuta.

- Svi su se oporavili, ulaze u ritam i imamo dosta igrača u rotaciji, što je bitno. Nema poštede, stalno pričamo o tome da kada igraš za Partizan nema opuštanja i da ako si bolji za 20, deset ili pet razlike, ti to moraš da dokažeš. To pokušavam kroz priču da objasnim igračima, moraju da budu svesni toga.

Pravu sliku trenutne forme imaće u narednom meču, kada ih čeka protivnik koji ih je savladao u finalu Kupa - ekipa Mega Leksa.

- Imaju izvanrednu sezonu, iza sebe istorijske uspehe, mislim da je Partizan ove godine dosta puta izgubio, i u tu utakmicu moramo da uđe sa 200 posto. Nikada se nisam plašio nekog protivnika, ali nikada ne treba ni pretiti - podvukao je Veličković.

izvor, foto :novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Miroslav Radović nastavio niz povratnika u Partizan, želi da ostavi dublji trag u crno-belom PARTIZAN SKLAPA KOCKICE: Veličković, Murić, Rakićević... Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Veličković: Mislim da sam bio primer kako bi trebalo da se odnose prema dresu Partizana Džikić pred meč u Nišu: "Prilika da se zahvalimo navijačima za podršku na završnici kupa" Crno-belo veče: Legende Partizana ponovo u Čačku - pomoć za vaterpoliste, rukometaše i hokejaše Balažic na terenu posle šest meseci: Kao da sam se ponovo rodio Bozic : Zadovoljan sam pristupom igri, hvala navijacima na podrsci Danilo Anđušić ponovo u Partizanu
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.