shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Bandalovski: Grobari su odlični sa pristalicama CSKA, a i Sofija je blizu

0 Komentari
1711
2-07-16

Minimalna pobeda Slavije nad Zaglebjem približila je Bugare megdanu sa Partizanom i izazvala osmeh na licu Ivana Bandalovskog, desnog beka crno-belih. Poljaci sledećeg četvrtka u Lubinu imaju šansu za popravni.

– Slaviju ima mladu ekipu, ozbiljnog predsednika, stabilne finansije. Slavili su u prvom meču, ali to ne mora ništa da znači, poljska liga je trenutno jača od bugarske. Gledao sam, posredstvom interneta, 30 minuta: duel sa malo šansi, domaćin je forsirao igru na kontru. Trener, Rus, postavio je takvu taktiku i isplatilo se u finišu – veli Ivan Bandalovski, s priprema Parnog valjka nadomak Baltičkog mora.

Neposredno posle žreba, činilo se da je crno-belima zapao tvrd orah u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...

– U Evropi svako svakog može da pobedi. Ranije je bila velika razlika, sada ako stojiš dobro taktički, uz motivaciju, sve je moguće. Pogledajte nas, prošle godine smo kiksirali protiv znatno slabijih ekipa u našem prvenstvu.

Bugarin ima ugovor na još godinu dana

    Bandalovski bi, u slučaju unosne ponude, mogao i u inostranstvo:

    – Imam još godinu ugovor s Partizan, videćemo, za sad sam tu... Čast mi je da igram za Partizan, u dobrim odnosima sam sa upravom i navijačima. U fudbalu se sve promeni za čas.

Bandalovski nema dilemu koga bi želeo za protivnika:

– Naravno, Slaviju! Ja sam Bugarin, voleo bih da idemo u Sofiju. Smatram i da nam više odgovaraju, akcenat stavljaju na defanzivu, mi znamo da držimo loptu i rešimo takvu situaciju.

Desni bek tvrdi da bi osvajač Kupa Srbije imao samo nominalno ulogu gosta u komšiluku:

– Slavija nema mnogo navijača, Partizan bi imao veću podršku! Znate da su Grobari odlični sa pristalicama CSKA. A još je i Sofija blizu..

izvor , foto : zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: GROBARI -Grafiti i murali Leonardo: Srećan što sam došao u Partizan, mnogo lepog sam čuo o Grobarima REZULTATI ODLIČNI: Vujošević do kraja nedelje napušta bolnicu GROBARI ZA NAS / FOTO / 27.03.2016 Grobari za nas |FOTO| 11.03.2015
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.