shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Leonardo: Srećan što sam došao u Partizan, mnogo lepog sam čuo o Grobarima

0 Komentari
1578
6-07-16

Leonardo da Silva Souza je u sredu oko podne, u pratnji supruge i sina, iz rodnog Brazila, preko Minhena, doleteo u Beograd!

Doskorašnjeg vezistu Anžija na aerodromu „Nikola Tesla” dočekali su Dragan Velanac, član marketing tima crno-belih i Željko Pantić, urednik klupske televizije.

Leonardo je bio nasmejan, srećan što se završilo 20-časovno putešestvije.

Da podsetimo, do odlaganja je došlo iz razloga što je morao da sredi i putne isprave za dete...

– Srećan sam što sam došao u Beograd i Partizan. Nadam se da ću da obradujem Partizanove navijače i doprinesem uspesima. Mnogo lepih stvari sam čuo o Grobarima. Jedva čekam da otvorim novo poglavlje u karijeri – istakao je Leonardo pre nego što se automobilom uputio na lekarske preglede na Vojno medicinsku akademiju.

Dobrodošlicu Brazilcu u toku popodneva poželeo je i dr Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora Partizana.

Sportski direktor Ivica Iliev i generalni direktor Miloš Vazura, najzaslužniji za realizaciju transfera, trenutno se nalaze na kratkotrajnom odmoru. Promocija Leonarda biće obavljena u četvrtak na stadionu u Humskoj (ugovor na tri godine).

izvor: zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 06 July 2016 08:11 PM
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.