shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Leonardo zvanično u Partizanu: Opravdacu velika očekivanja

0 Komentari
1522
8-07-16

Brazilac Leonardo da Silva Souza potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da će u crno-belom dresu opravdati ukazano poverenje.

Leonardo je tokom karijere nastupao za Enozis, Metalurg, Gabalu i Anži, a od februara je slobodan igrač.

- Srećan sam što sam došao u Partizan, radujem se zbog načina na koji sam primljen u Beogradu. Svi su učinili sve da se osećam kao kod kuće. Sigurno će mi biti potreban mesec, možda i dva da dostignem nivo fizičke spreme koji se od mene očekuje. Isto tako, siguran sam da mogu da svojim igrama da opravdam dolazak u Partizan - rekao je 24-godišnji vezista na predstavljanju na stadionu Partizana,

Prema njegovim rečima, upoznat je sa tragom koji su u crno-belom dresu ostavili njegovi sunarodnici. 

- Čuo sam za igrače i nadam se da ću i ja krenuti istom stazom i da ču ovde izgraditi dobru karijeru, a istovremeno i opravdati velika očekivanja navijača. Jedna od povoljnih okolnosti je ta što ću iza sebe na terenu imati zemljaka Evertona Luiza koji pokriva veliki prostor - rekao je Leonardo koji je zadužio dres sa brojem 42 i otkrio zašto je odabrao isti:

- Kada sam započinjao karijeru, moj menadžer mi je rekao da izaberem taj broj jer svi njegovi klijenti nose isti i da im donosi sreću - zaključio je Leonardo.

izvor: zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Donacija vaterpolo klubu i velika podrška navijača iz Švajcarske Leonardo nije igrao šest meseci, čekaće na debi u Partizanu Leonardo stigao u Beograd Leonardo: Srećan što sam došao u Partizan, mnogo lepog sam čuo o Grobarima ĐURĐIĆ U PARTIZANU: Iliev: Dogovorili smo se
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.