shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Tomić: Favoriti smo, ali ne prepotentni i arogantni

0 Komentari
1158
9-05-16

Ovu sezonu možemo da podelimo na tri dela, prvenstvo, Kup i Evropu, Partizan je u dva od tri dela bio uspešan - kaže trener crno-belih

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da prihvata ulogu favorita protiv Javora u finalu Kupa Srbije, ali da njegova ekipa ne želi da bude prepotentna i arogantna.

- Prihvatamo ulogu favorita, ali apsolutno ne želimo da budemo prepotentni i arogantni. Nadamo se da ćemo na najbolji način prići utakmici, igrati u kontinuitetu svih 90 minuta i osvojiti trofej - rekao je Tomić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Partizan će se u sredu u Gornjem Milanovcu sastati sa ivanjičkim Javorom u finalu Kupa, gde će imati priliku da osvoje jedini trofej ove sezone.

Prema Tomićevim rečima, finale Kupa će za njegov tim biti najvažnija utakmica u prolećnom delu sezone.

- Očekuje nas najvažnija utakmica prolećnog dela sezone, u takmičenju koje je u januaru postavljeno kao prioritet. Dolazimo u situaciju da ostvarimo taj cilj.

On je istakao da poštuje Javor i da će iskustvo trenera ivanjičkog kluba Mladena Dodića mnogo značiti toj ekipi u finalu.

Kako je rekao, njegovi fudbaleri će učiniti sve da ne dođe do izvođenja penala, već će pokušati da utakmicu reše u regularnom delu.

Upitan da li će eventualnim osvajanjem trofeja sezona biti "spasena", Tomić je odgovorio da je Partizan beležio dobre rezultate u Evropi, ali ne i u srpskom prvenstvu.

- Kada sam dolazio u januaru bila je mogućnost da se osvoji Kup. Bilo je matematičkih šansi za ligu, ali je bodovna prednost Zvezde praktično bila nedostižna. Partizan uvek želi oba trofeja i da bude konkurentan. Prosto, ovu sezonu možemo da podelimo na tri dela, prvenstvo, Kup i Evropu. Partizan je u dva od tri dela bio uspešan - naveo je Tomić.

Fudbaler crno-belih Darko Brašanac rekao je da očekuje pobedu i trofej.

- Srećan sam i ponosan što ću biti učesnik još jednog finala. Takve utakmice su izuzetno važne. Pored 'večitog' derbija, finale Kupa je najveća naša utakmica i bićemo maksimalno motivisani i spremni da turbolentnu sezonu završimo na pravi način - zaključio je Brašanac.

izvor: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: STRANCI U SRPSKOM FUDBALU, Tomić: Samo da ih ne bude deset do kraja prelaznog Mihajlović: Ko god da nam dođe, mislim da ćemo biti favoriti Tomić: Da završimo sezonu pobedom i dobrom igrom
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.