shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Mihajlović: Ko god da nam dođe, mislim da ćemo biti favoriti

0 Komentari
1452
20-06-16

Ne možemo naravno da kažemo da će nam biti lako sa njima, moramo da budemo maksimalno obazrivi. Neki moj prvi utisak je da bi bilo bolje da igramo protiv Poljaka, kaže Nemanja Mihajlović

NIJE strašno, ali je moglo mnogo, mnogo bolje. U Partizanu danas nešto posle 14.30 nije bilo previše nasmejanih kada su kuglice iz Niona namerile crno-bele na pobednika dvomeča Slavija Sofija - Zaglebje, ali ni razočaranih. Jasno je da je krčenje puta ka Ligi Evrope bilo daleko lakše iz Republike Irske, Gruzije ili Velsa, međutim, ni Bugari ni Poljaci sigurno nisu sa mnogo optimizma dočekali saznanje ko im je potencijalni rival u drugom kolu kvalifikacija.

- Koja god od ove dve ekipe da nam dođe smatram da ćemo biti favoriti. Ne možemo naravno da kažemo da će nam biti lako sa njima, moramo da budemo maksimalno obazrivi. Neki moj prvi utisak je da bi bilo bolje da igramo protiv Poljaka - istakao je ofanzivni vezista "valjka" Nemanja Mihajlović.

Partizan će, kao i na prethodna dva evropska početka, igrati prvu utakmicu pred svojim navijačima (14. jul), a revanš je na programu sedam dana kasnije u Sofiji ili Lubinu. Slavija je prvenstvo Bugarske završila na četvrtom mestu sa istim brojem bodova kao Lokomotiva iz Plovdiva, koja je ostala ispod crte.

Poljski predstavnik, koji deluje kao blagi favorit u ovom dvomeču, imao je odličnu sezonu po povratku u elitu, završivši sezonu na trećem mestu, odmah iza Legije i Pjasta. U klubu iz Lubina igraju naš internacionalac Đorđe Čotra i Makedonac Aleksandar Todorovski, a interesantno je da će ovo Zaglebju biti prvi izlazak na evropsku scenu posle punih devet godina.

izvor: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin" Veličković: Mislim da sam bio primer kako bi trebalo da se odnose prema dresu Partizana Džikić pred treću utakmicu finala: „Borićemo se sve dok finalna serija traje." Tomić: Favoriti smo, ali ne prepotentni i arogantni
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.