shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Vučelić: Druloviću zadatak borba za titulu

0 Komentari
1251
15-10-15

Partizan mora da se bori za titulu, ali i na sva tri fronta. Fudbalski savez Makedonije neće praviti probleme, iako su ga želeli, a Drulović je bio korektan prema njima, kaže Milorad Vučelić

ODE Milinković, užarena klupa Partizana sada pripada Ljubinku Druloviću. Posle čitavog niza informacija o nasledniku trenera koji je posle remija u Surdulici napustio crno-bele došlo se do rešenja koje u prvi mah nije ni pominjano.

Brigu o partijama Ilića, Babovića i društva će u nezavidnoj situaciji sa minus 11 u odnosu na večitog rivala i utakmicu više preuzeti nekadašnji fudbaler kluba iz Humske i čovek koji je sa Omladinskom reprezentacijom Srbije stigao na krov Evrope 2013. u Litvaniji. Promocija bi trebalo da se održi u petak u Humskoj.

- Zahvalio bih se predsedniku FS Makedonije na predusretljivosti jer neće praviti probleme Druloviću. Pred Ljubinka smo postavili borbu za titulu, iako se neki od vas smeju. Partizan uvek mora da se bori za titulu - rekao je potpredsednik Partizana Milorad Vučelić po završetku tročasovnog sastanka Upravnog odbora na kojem su overene promene u struci crno-belih.

I pored činjenice da je slovio kao najozbiljniji kandidat za Milinkovićevog naslednika, Ivan Tomić je ostao na klupi Teleoptika, dok bi doskorašnji trener "optičara" Spasić trebalo da postane skaut kluba. Tokom sastanka fudbalske vrhuške kluba na stadionu je bio i Zoran Milinković, koji nije želeo ništa da komentariše.

- Sporazumno smo raskinuli ugovor, a Zoranu hvala za sve što je uradio, na tituli i prvom mestu u grupi Lige Evrope. Ne bih da se bavim pričama i nagađanjima da li bi isto bilo i da smo dobili utakmicu u Surdulici - istakao je Vučelić.

Drulović će prema dogovoru sa čelnicima Partizana imati ugovor do kraja sezone, kada bi trebalo da bude jasnije koji su naredni koraci. Novi šef struke je poput starog po odlasku sa stadiona ostao nedostupan za komentar.

NOVI trener Partizana Ljubinko Drulović je na klupu crno-belih stigao direktno iz nacionalnog tima Makedonije. Nekadašnji fudbaler Porta, Benfike i Partizana je tokom devetogodišnje trenerske karijere sa klupe predvodio portugalskog trećeligaša Turizensea, Banat, Dravu, 1. avgust (Angola), Omladinsku reprezentaciju Srbije, A tim Srbije i Makedonij

izvor,foto :novosti.rs

 

 

0.0
Poslednje azuriranje: 15 October 2015 09:04 PM
Povezani clanci: Meč lopta za 27. titulu (Banjica, danas u 19 časova) Vujošević: Moja borba je bila drugačija! Drulović: Ne plašim se, želim titulu i plasman u LŠ Partizan za titulu, Napredak za opstanak
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.