shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Meč lopta za 27. titulu (Banjica, danas u 19 časova)

0 Komentari
1237
25-05-16

Partizan danas ima „meč loptu“ za 27. titulu nacionalnog prvaka!

U 19 časova na Banjici dočekuje Crvenu zvezdu, u drugom meču finalne serije plej-ofa. Igra se do dve pobede, a Partizan je visokom pobedom u nedelju na Tašmajdanu (12:6) napravio veliki korak ka odbrani šampionskog trofeja.

 

Crno-beli su u duelu na Tašmajdanu u potpunosti nadvisili Zvezdu, pa meč na Banjici dočekuju sa ulogom favorita, ali i hladne glave.

 

–Rezultat meča na Tašmajdanu nije realan – kaže Draško Gogov, koji je sedam puta zatresao mrežu crveno-belih, ali ne želi sebe da izdvaja kao junaka pobede

 

– I drugi momci su bili raspoloženi, jednostavno se desilo da ja postignem sedam golova.

 

Pobeda u prvom meču se zaboravlja.

 

–Zvezda ima iskusnu ekipu, sigurno je da može da prikaže  više nego na Tašmajdanu. Očekujem neizvesnu utakmicu na Banjici. Zato pobedu u prvom susretu mirno prihvatamo. Nismo još ništa uradili– oprezan je Gogov.

Crno-beli se još ne raduju tituli, ali uglas poručuju:

 

–Sve ćemo uraditi da  novu titulu proslavimo na Banjici. A, uz navijače će biti i lakše i lepše.

Ulaznice za utakmicu koštaju 200 i 400 dinara

izvor:http://waterpolopartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 25 May 2016 12:19 AM
Povezani clanci: Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Od danas ulaznice za Zaglebje, meč u Humskoj u četvrtak od 20,15 Prodaja ulaznica za meč Partizan – Zaglebie Lubin IV meč finala KLS 2016 Partizan NIS - Crvena zvezda Telekom/ FOTO / 09.06.2016 Džikić pred meč u Nišu: "Prilika da se zahvalimo navijačima za podršku na završnici kupa" Partizan odigrao humanitarni meč u Inđiji za lečenje Sare Trbojević Drulović: Ne plašim se, želim titulu i plasman u LŠ
VK Partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.