shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Vujasinović: Cilj je delimično ostvaren

0 Komentari
426
1-05-16

Od momaka sam tražio da se bore od početka do kraja, u čemu su i delimično uspeli. Protiv ekipe Pro Reka nismo mogli više, rekao je trener Partizana.

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da su njegovi igrači u današnjem meču protiv Pro Reka delimično ispunili zadatke.

 

"Od momaka sam tražio da se bore od početka do kraja, u čemu su i delimično uspeli. Protiv daleko iskusnije, fizički jače ekipe nismo mogli mnogo više. Ovaj meč nam je koristio da na pravi načen uđemo u takmičarski ritam pred polufinale plej-ofa i prvi meč sa Radničkim u sredu", rekao je Vujasinović.

 

Vaterpolisti Partizana izgubili su večaras u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 7:18 u devetom kolu Grupe B lige Lige šampiona.

 

Vaterpolista italijanske ekipe Duško Pijetlović rekao je da je razlika u kvalitetu dve ekipe manja nego što to rezultat pokazuje.

 

"Igrači Partizana su sa previše respekta ušli u meč sa Pro Rekom. Očekivao sam jači otpor. Međutim, mi smo odigrali na najvišem mogućem nivou, jer bliži nam se kraj sezone, ulazimo u najbolju formu, a s druge strane Partizan nije pružio sve što može. Žao mi je što nisu uspeli da pruže maksimum", rekao je Pijetlović.

izvor, foto: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: INTERVJU, SAŠA ILIĆ: Igrao sam za 500 maraka, a jedini cilj u životu je bio – pobediti Zvezdu!
Partizan vaterpolo

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.