shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Partizan sutra promoviše dva pojačanja!

0 Komentari
1613
14-06-16

U pitanju su dobro poznata lica u Humskoj!

Sutra će Miroslav Radović I Marko Janković biti promovisani kao nova pojačanja Partizana! Sve je već dogovoreno.

Radović dolazi kao kapitalno pojačanje crno-belih u dosadašnjem delu prelaznog roka. Posle deset godina, popularni Mire se vraća u crno-belo jato čime je završen veliki posao Partizana na fudbalskoj pijaci. On dolazi kao slobodan igrač i potpisaće ugovor na dve godine. Pored njega, opremu crno-belih će zadužiti i njihovo dete Marko Janković. Crnogorski vezista dolazi na pozajmicu iz Olimpijakosa. Obojica su prošlu sezonu proveli u Sloveniji.

Posle Radovićevog raskida ugovora sa Olimpijom, otvorila su se vrata za povratak u Humsku. Sportski sketor crno-belih nije želeo da propusti takvu priliku, Radović je takođe imao veliku želja da se vrati u klub u kojem se afirmisao i posle nekoliko dana pregovora, dogovor je sklopljen. Odbio je bogatije ponude iz Poljske gde su ga želeli Legija u kojoj ima status legende, kao i Krakovija koja je u njemu videla veliko pojačanje.

Radović će u Partizanu nositi dres sa brojem deset a tu poziciju će imati i na terenu. Trener Ivan Tomić planira da ga koristi na mestu ofanzivnog veziste, iza napadača umesto po krilu gde je Radović igrao prethodnih sezona. Plan je da Nemanja Mihajlovićostane na svojoj poziciji levog krila, a da Radović deluje kao polušpic iza najisturenijeg igrača.

Marko Janković (20) koji je prethodnu seyonu igrao kao pozajmljen igrač Olimpijakosa u Mariboru. Janković je ponikao u Partizanu, ali je sa 17 godina otišao u Olimpijakos. Kasnije se vraćao u Srbiju, na pozajmicu u OFK Beograd, da bi minulu sezonu odigrao u Mariboru. Slovenci su hteli da ga zadrže, ali kada se ukazala mogućnost da pojača Partizan, Janković nije imao dilemu. Dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa .

izvor:srbijadanas.com

 

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.