shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu

0 Komentari
2366
19-02-17

Posle rasističkih poruka i povika danas na Banjici, a zatim i sukoba na terenu po završetku meča između Rada i Partizana, kao i nakon poruke na Instagramu, sada se zvanično oglasio Partizanov Brazilac Everton Luiz.

– Čitav mesec smo vredno radili samo sa jednom željom, a to je da se što bolje pripremimo za početak sezone, dobijemo svaku utakmicu i borimo se za šampionsku titulu. Sa tim mislima smo i ušli i  u ovaj meč koji smo, iako nije bio lak, na kraju dobili. Ali zato sve drugo u vezi sa njim želim da zaboravim.

– Moja porodica i ja smo zavoleli Srbiju i vaš narod, ovde se osećamo kao kod kuće i baš zato nisam mogao da sakrijem suze koje su same nekontrolisano išle jer sam tokom 90minuta utakmice trpeo rasističke napade i pogrdne nazive sa tribina – ogorčen je Everton.

Tu nije bio kraj:

– Dodatno me je uznemirio i stav protivničkih igrača koji su umesto sve da smire podržavali čitavo dešavanje.Našao sam se u grotlu ljudi bez emocija koji su me samo još dodatno napadali umesto da me zaštite. Želim što pre sve da zaboravim, okrenem se svom timu, porodici i onome što najviše volim – fudbalu. I molim vas: recimo ‘Ne Rasizmu’ – glasila je poruka Evertona Luiza.

 

Može se zaključiti da će Everton iz ovoga izaći samo još jači i motivisaniji, posebno posle zaključne rečenice:

– Okrećemo se sledećoj utakmici u kojoj želimo pobedu i da u svakoj sledećoj idemo samo ka jednom cilju, a to je šampionska titula! Do pobede,do titule! – reči su Partizanovog Brazilca.

Igrači Partizana jedinstveni su u ovoj situaciji, pošto su na svojim Instagram profilima objavili identične slike koje daju podršku svom tamnoputom saigraču.

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Remi Partizana na evropskoj premijeri Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši Partizan dobija novog štopera iz svojih redova: Prekomanda za Marka Jevtovića? Nova pobeda Partizana na pripremama, Vlahović strelac Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana Fofana otišao iz Partizana i oprostio dug Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića VELIKO PRIZNANJE: Kapiten Partizana blistao u Trevizu Stefan Birčević je prvo pojačanje Partizana u sezoni 2016/17
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.