shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Birčević: U kontaktu sam sa Partizanom

0 Komentari
1479
12-06-16

Krilni centar na korak od potpisivanja ugovora sa timom iz Humske

Тек што је завршио сезону, Партизан НИС је кренуо у реновирање екипе. Тако је у јавност процурела информација да је Стефан Бирчевић, сребрни репрезентативац Србије са Светског првенства у Шпанији 2014, већ „обукао” црно-бели дрес.

- Јесам у контакту са Партизаном, али још ништа није готово, нити могу да кажем било шта док све не буде завршено – рекао је Бирчевић.

Није желео да коментарише ни информацију која се појавила, а која каже да ће са клубом из Хумске уговор потписати у понедељак. Само је кратко рекао:

- Можда боље да позовете људе у клубу.

Потпуно разумљиво. Али, и поред тога што је био закопчан до грла, Бирчевић је једном ногом у Партизану. Био је и на четвртој утакмици финалне серије. Није тајна да је и приватно наклоњен црно-белим бојама, као и да је пре две године, када је одлазио из Радничког, био жеља тадашњег тренера Партизана Душка Вујошевића, али да је изабрао Естудијантес. Како нам је тада рекао:

- Ово је прилика да се опробам у најјачој лиги.

Опробао се и у Мадриду је провео две године. Претходно је играо за крагујевачки Раднички у чијем дресу је заслужио позив у репрезентацију Србије. Рођени је Лазаревчанин, а пажњу на себе је скренуо у Металцу.

Причом о Бирчевићу, „отворен” је и прелазни рок у Хумској. Уговори су истекли Американцима – Џонс и Вилсон одлазе, док је ситуација са Вилијамсом још отворена, што је потврдио и Александар Џикић, после финала. Тада је рекао и да деветорица играча могу да оду из Партизана, али да су разговори већ почели и да ће клуб учинити све да доведе што више домаћих кошаркаша.

Извесно је да ћемо у следећој сезони у црно-белом дресу гледати Вању Маринковића, Михајла Андрића, Александра Цветковића, Адина Врапца, Божу Ђумића и Милоша Копривицу, који имају уговоре. И Едо Мурић има опцију да остане, али је извесно да ће напустити клуб. Осталима су уговори истекли. Тешко да ћемо неког од њих видети на првој прозивци, почетком августа.

izvor: zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Danilović: Nemam više nikakve veze sa Partizanom, ali rade na dobar način Božinov: Potpisao sam novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom Marjanović i Miletić: Sa Partizanom za trofeje i LE!
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.