shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Marjanović i Miletić: Sa Partizanom za trofeje i LE!

0 Komentari
1412
7-06-16

Fudbalski klub Partizan potpisao je ugovore sa Sašom Marjanovićem i Nemanjom Miletićem.

Marjanović, koji dolazi iz niškog Radničkog, obavezao se na dvogodišnju saradnju sa osvajačem nacionalnog kupa, dok će doskorašnji levi bek Javora igrati u Partizanu do 2020. godine.

– Gradio sam obilaznicu koja je duže trajala. Video sam veliku želju Partizana da me dovede, ovo je veliki dan za mene. Potrudiću se da podignem kvalitet timu, radujem se što ću se boriti za trofeje i plasman u Ligu Evrope – rekao je Marjanović, vezista sa omladinskim stažom u Partizanu.

Marjanović je poručio da se nada da će ponoviti golgeterski učinak od 13 golova, koliko je dao u prošloj sezoni.

– Nadam se da ću imati i bolji učinak. Da li mogu da ponovim pet golova kao protiv Radnika? Teško je i Mesiju, a kamoli meni, namestilo se tako. Mislim da sam sada zreliji igrač – izjavio je bivši fudbaler Čukaričkog, Jagodine i moldavskog Šerifa.

 

Nemanja Miletić istakao je veliko zadovoljstvo prelaskom u redove crno-belih.

– Velika mi čast što sam došao u Partizan, želeo bih da se zahvalim klubu na poverenju i pokušaću to da opravdam igrama na terenu. Siguran sam da mi titula neće izmaći, uz Kup – rekao je Miletić i zadužio dres sa brojem 26.

Miletić je dodao da se dobro snalazi i na poziciji centralnog defanzivca.

– Od pre godinu dana počeo sam da igram i štopera, pa mogu da odgovorim na obe pozicije. Ipak, primarna mi je pozicija levi bek – poručio je Miletić.
izvor: zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 07 June 2016 02:05 PM
Povezani clanci: Danilović: Nemam više nikakve veze sa Partizanom, ali rade na dobar način Božinov: Potpisao sam novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom Birčević: U kontaktu sam sa Partizanom Jovičić: Ostvario mi se san, želim da osvajam trofeje u dresu Partizana
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.