shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Danilović: Nemam više nikakve veze sa Partizanom, ali rade na dobar način

0 Komentari
1191
10-07-16

Predrag Saša Danilović, nekadašnji as jugoslovenske košarke boravio je na Jahorini. Razlog košarkaški kam „Hipo tri poena” koji organizuje banjalučki Partizan

Posle dugog nepojavljivanja u javnosti progovorio je Predrag Danilović o Partizanu i reprezentaciji Srbije. Od kada je napustio poziciju predsednika Partizana, nije se oglašavao, na pitanje o crno-belima rekao je:

– Nemam više nikakve veze sa Partizanom. Partizan jeste moj život... Uvek će biti to i uvek će biti moja kuća. Naravno, odem do kluba, svratim... Tamo su moji prijatelji. To su ljudi koji sada rade na jedan drugi način. Dobar način, to moram da kažem! Treba naravno vremena da se neke stvari uvedu u dobrom smeru. Siguran sam da će da urade super stvari. Uvek će Partizan biti moj život i moj klub. Više od ovoga ne mogu da vam kažem.

Na upit da li to znači da je Partizan izašao iz neke „crne faze” bez budućnosti, kratko je rekao:

– Jeste, sigurno!

izvor,foto: zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin" Božinov: Potpisao sam novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom Partizan sutra promoviše dva pojačanja! Birčević: U kontaktu sam sa Partizanom Marjanović i Miletić: Sa Partizanom za trofeje i LE!
kosarka

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.