shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Bozic : Zadovoljan sam pristupom igri, hvala navijacima na podrsci

0 Komentari
1176
14-10-15

U okviru petog kola ABA lige, u utorak od 21 čas, u halu Pionir na megdan crno-belima dolazi ekipa Sutjeske koja se za učešće u regionalnom takmičenju izborila kroz kvalifikacije. Tim Partizana, spremno dočekuje ovaj duel sa željom da napravi još jedan korak napred u svojoj igri i tokom svih 40 minuta prikaže dobru, agresivnu igru u kojoj neće biti oscilacija.  

Tokom konferencije za medije, trener Petar Božić je istakao da Sutjeska poseduje kvalitet koji je pokazala savladaviši Olimpiju u Ljubljani.

“Čeka nas teška utakmica. Malo se i ponavljam ali u ovom trenutku, nama je svaka utakmice teška. Ipak, nema mesta nervozi. Jedna od karakteristika mladog tima jesu oscilacije u igri. I pored poraza, tim je pokazao karakter pa smo i u mečevima koje smo gubili uspevali da napravimo prednost od 9 I 10 razlike. Ili da stignemo i prestignemo dvocifrenu prednost MZT-a i na kraju pobedimo.” – istakao je Božić i dodao  da niko od spominjanih pojačanja neće igrati u narednom meču.

Postoji dobra volja oko Anđušića ali je problem oko administracije. Postoji mogućnost da Dino Murić dođe na probu. Da trenira sa nama. Ima pregovora i dogovora sa strancima, ali će za sada ostati na tome dok se ne realizuju.“ – zaključio je Božić

I Andreja Milutinović želi da ekipa pokaže još bolju igru u narednom meču. 

„Dolazi nam Sutjeska koja je silno motivisana. U dobrom je momentu posle pobede nad Metalcem. Želimo da pred našim navijačima nastavimo da se borimo. Želim da to ne bude samo jedno poluvreme sa agresivnom igrom. Moramo da pronađemo konstantnost“ - podvukao je Milutinović.

Ulaznice za meč, naći će se u prodaji u utorak od 18 časova na blagajni hale Pionir. Cene ulaznica za tribine biće 300 a za parter 500 dinara. Takođe, svi navijači će u istom periodu moći da kupe i sezonske ulaznice za tribine i parter.

izvor , foto : kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 14 October 2015 11:36 AM
Povezani clanci: Džikić: Da li sam zadovoljan sa 4-0? Naravno, bolje je nego 0-4 Džikić pred meč u Nišu: "Prilika da se zahvalimo navijačima za podršku na završnici kupa"
kk partizan aba liga

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.