shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Džikić pred meč u Nišu: "Prilika da se zahvalimo navijačima za podršku na završnici kupa"

0 Komentari
1423
23-05-16

U poslednjem kolu ligaškog dela Superlige, crno-beli igraju na gostujućem terenu protiv ekipe Konstantina. 

Ligaški deo Superlige Srbije u grupi B, završava se u utorak kada crno-beli u Nišu igraju protiv OKK Konstantin. U prošlom kolu, košarkaši Partizana su obezbedili prvo mesto u svojoj grupi i prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji prvenstva Srbije.

Trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić, pred sutrašnji meč ističe:

“Ovo je dobra prilika da pozdravimo naše navijače u Nišu i da im se zahvalimo i za podršku koju smo imali na završnici kupa. Nažalost , zbog povreda nećemo biti kompletni. Naš protivnik je ekipa koja zna da igra u svom ritmu, to su pokazali na utakmici u Beogradu. Stoga, naša osnovna tendencija će biti da nametnemo način igre koji nama odgovara.”- poručio je Džikić.

Iskusni krilni košarkaš, Čedomir Vitkovac, ističe da je uživanje igrati u dresu Partizana pred niškom publikom.

“U Nišu uvek imamo sjajnu podršku, tako da se u dvoranu Čair uvek rado vraćamo. Želimo da na najbolji način završimo ligaški deo Superlige i spremni dočekamo polufinale.” – zaključio je Vitkovac.

Meč u niškoj dvorani Čair, na programu je u utorak, 24. maja u 21 čas. 

izvor:http://kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin" Vujošević: Raduje me pobeda u derbiju,bolje danilović predsednik kss nego neki iz predgradja! Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Džikić: Da li sam zadovoljan sa 4-0? Naravno, bolje je nego 0-4 Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom 2 kolo Super lige Srbije Napredak - Partizan 31.07.2016 /FOTO/ Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Od danas ulaznice za Zaglebje, meč u Humskoj u četvrtak od 20,15 Prodaja ulaznica za meč Partizan – Zaglebie Lubin Džikić: Rakićević je interesantan, može da igra u Partizanu
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.