shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Golubović podesio nišanske sprave u finišu sezone: Mora li taj kraj?

0 Komentari
1177
9-05-16

Krenulo me, šteta što se bliži odmor. Nadam se da ću ovako da nastavim i na početku iduće sezone - kaže Marko

MUČIO se Partizan dugo sa Voždovcem, a tačku na probleme stavio je Marko Golubović. Mladi ofanzivni vezista crno-belih je prekinuo mučenje i nedavno protiv Borca u finišu prvog poluvremena prvencem u dresu Partizana, a preksinoć je početkom drugog utakmicu usmerio tamo gde su crno-beli želeli mnogo ranije.

- Nije krenulo baš najbolje po nas, izveli smo drugačiji sastav nego ranije sa igračima željnim dokazivanja. Sve je došlo na svoje mesto početkom drugog poluvremena kada sam postigao taj gol. Božinov mi je asistirao kako je asistirao, a kasnije smo preko Mihajlovića "podebljali" prednost - objašnjava Golubović.

Dva gola u poslednja tri kola i jedna asistencija Nemanji Mihajloviću u Surdulici jasan su pokazatelj da bi Partizan u Marku Goluboviću trebalo da dobije značajan kapital u novoj sezoni. A njemu je krivo što ova neće potrajati još malo...

- S neke strane jeste, sa neke nije. Nisam toliko umoran, krenulo me, pa je šteta što se bliži odlazak na odmor. Nadam se da ću tako da nastavim i na početku iduće sezone.

Sledi kup okršaj sa Javorom i prilika da se trofejem zacele rane iz prvenstva, najslabijeg u novijoj istoriji Partizana.

Idemo na pobedu, naravno, hoćemo da spasemo sezonu. Sad smo i drugi na tabeli. Svaku utakmicu igramo svoju igru, ne zanima nas ko stoji preko puta nas, ali naravno da poštujemo Javor kao i svakog protivnika.

Za razliku od nekih prethodnih utakmica Božinov se u subotu našao u ulozi asistenta, pa se Golubović našalio na konto tog podatka.

- Ne znam da li će sad on meni tražiti 500 evra. Što se mog učinka tiče neka na svakoj utakmici bude po gol, ne bih se bunio - uz osmeh je završio ofanzivni vezista kluba iz Humske.

U SREDU ZA PEHAR
FUDBALERE Partizana za dva dana očekuje, po mnogo čemu, utakmica sezone. Crno-beli će se u finalu Kupa Srbije boriti za pehar najmasovnijeg takmičenja protiv Javora, utakmica se igra u Gornjem Milanovcu od 19.00.

izvor,foto: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 09 May 2016 02:27 PM
Povezani clanci: Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Partizan: Zgroženi smo ponašanjem delegata, morali smo da raspustimo celu upravu Crno-beli golovima Golubovića i Mihajlovića savladali Voždovac (2:1)
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.