shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna

0 Komentari
1284
12-07-16

Jedva čekam da počne, predost je domaći teren. Nema potcenjivanja, danas svi igraju fudbal - kaže Nemanja pred meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović rekao je danas da jedva čeka početak kvalifikacija za Ligu Evropa i istakao da je ekipa spremna i da će dati sve od sebe protiv poljske ekipe Zaglebje.

- Ne volim da govorim unapred i dajem lažna i euforična obećanja. Igraće se ozbiljan fudbal sa ozbiljnim ekipama kakva je i ekipa Zaglebje. Mi smo spremni. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe, uz malo i sreće, jer lopta je okrugla - rekao je Mihajlović za sajt kluba.

Fudbaleri Partizana u četvrtak počinju novu sezonu, utakmicom protiv Zaglebja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Mihajlović prošle godine nije igrao evropske utakmice, pošto je iz Rada prešao u Teleoptik i morao da sačeka prolećni deo sezone da bi obukao crno-beli dres.

- Iskreno, jedva čekam da počne. Slušao sam od drugih, pratio Partizan prošle jeseni u Evropi i sada jedva čekam da istrčimo na teren. Sve ću dati da doprinesem timu... Prednost je svakako domaći teren, a mana jedino može da bude da ne sagorimo u prevelikoj želji. Zato srce mora da bude vruće, a glava hladna. Puna koncentracija na oba meča.

On je naveo da crno-beli nikoga ne smeju da potcene.

- Igrali smo protiv Poljaka na pripremama u Gnjevinju. Dovoljno da još jednom utvrdimo ono što inače znamo, a to je da su sve ekipe vrlo jake i fizički spremne i da moramo svaku utakmicu da idemo na pobedu. Sve ili ništa. Kao što vidite bilo je mnogo iznenađenja i na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, veliki gube, manji dobijaju i obrnuto, danas svi igraju fudbal, nema potcenjivanja - rekao je Mihajlović.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa između Partizana i Zaglebja igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj. Revanš je nedelju dana kasnije u Poljskoj.

ivor, foto: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin" Vujošević: Raduje me pobeda u derbiju,bolje danilović predsednik kss nego neki iz predgradja! Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom 2 kolo Super lige Srbije Napredak - Partizan 31.07.2016 /FOTO/ Od danas ulaznice za Zaglebje, meč u Humskoj u četvrtak od 20,15 Prodaja ulaznica za meč Partizan – Zaglebie Lubin STRANCI U SRPSKOM FUDBALU, Tomić: Samo da ih ne bude deset do kraja prelaznog Mihajlović: Ko god da nam dođe, mislim da ćemo biti favoriti PARTIZAN ČEKA PREDSEDNIKA: Jovičić kao kompromis
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.