shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Juniori KK Partizan NIS su šampioni Srbije.

0 Komentari
1312
26-05-16

Crno-beli se okitili šamionskom titulom u dramatičnom meču u Hali Ranko Žeravica - 51:48

Juniori Partizana novi su prvaci Srbije u košarci. Predvođeni sjajnim tandemom Vanja Marinković - Slobodan Jovanović crno-beli su u dramatičnoj završnici u hali Ranko Žeravica slomili otpor Crvene zvezde i domogli se šampionskog trofeja - 51:48 (11:13, 15:8, 15:17, 10:10).

 

Crno-beli su tokom najvećeg dela meča imali rezultatsku prednost. Zvezda je bolje otvorila meč i posle prve četvrtine vodila sa 13:11, ali je u drugom periodu sve promenilo. Domaćin je brzo stigao do preokreta i uspostavio kontrolu igre i rezultata, na poluvremenu vodio sa 26:21, a slično je bilo i nakon treće četvrtine u kojoj je Zvezda uspela minimalno da smanji prednost večitog rivala (41:38).

Ipak, gosti su se pobrinuli da u poslednjoj deonici vidmo pravu dramu. Šest minuta pre kraja Simanić je izborio skok u napadu i uz faul pogodio za vođstvo crveno-belih u izuzetno važno trenutku na utakmici, nakon čega je usledila kontra Radanova za četiri poena prednosti u tim trenucima.

Ipak, Partizan je u samoj završnici imao znatno više svežine, Jovanović je pogodio trojku za vođstvo crno-belih od 50:47 i tada je već bilo jasno u kom smeru ide meč. I pored toga što im ništa nije išlo u poslednjim trenucima utakmice juniori Zvezde su imali čak dva šuta za tri poena u poslednjem napadu, ali nijedan nije ušao, pa su se zasluženo radovali crno-beli.

izvor:mozzartsport.com

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.