shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

KK Partizan izborio prvu pobedu u ABA ligi

0 Komentari
1473
7-10-15

Noseni energijom sa tribina, cvrsto reseni da ispostuju dogovor iz svlacionice, crno beli su zabelezili prvu pobedu u novoj sezoni ABA lige.Nakon - 11 posle dve cetvrtine, Partizan je u drugom delu meca zaigrao bolje i savladao skopski MZT rezultatom 72 - 69.

Najefikasniji u nasem timu bili su Vanja Marinkovic sa 16 poena i Aleksandar Cvetkovic sa 15.

Trener ekipe Petar Bozic, zadovoljan je igrom u drugom delu meca. On je istakao da je to nivo agresivnosti koji moramo zadrzati tokom cele utakmice.

" Posle dva poraza dosao nam je MZT koji je jako nezgodan,kvalitetan ,popunjen,sa samopouzdanjem jer su dobili Metalac  25 razlike utakmicu pre.Ogromnu, najvecu zahvalnost dugujemo ovoj publici koja dosla i bodrila nas,pomogla nam da dodjemo do prve pobede.U drugom poluvremenu Cvetkoviceva agresivnost se prenela na igrace,to je nivo koji pokazujemo samo u momentima a zelimo uvek.Sada je poluvreme odigrano muski,velika je sreca zbog ove pobede.Mnogo znaci za ovaj mladi tim i za naredni period.Cestitam stvarno svim momcima na odlicnom zalaganju". - istakao je Petar Bozic

Sa svojim trenerom slozio se i Aleksandar Cvetkovic.

"Lep je osecaj kada se posle dva poraza,od cega je jedan bio na nesrecan nacin,dobije ovakva utakmica.Bila je ovo junacka borba,prvo poluvreme nismo igrali dobro,primili smo skoro 50 poena.U svlacionici smo rekli da igramo na svom terenu, i da nemoze tako.MZT je u drugom poluvremenu postigao 20 poena.To je kljuc.Veliko hvala navijacima koji su nas bodrili celu utakmicu. Ovo je pozitivna injekcija za ovaj mladi tim i naredne utakmice koje nas ocekuju".

Trener MZT-a Ales Pipan, cestitao je Partizanu na zasluzenoj pobedi.

" Dosli smo ovde sa namerom da dobijemo utakmicu,ali za to nije dosta igrati jedno poluvreme,a da sve prokockas za par minuta.Veoma neodgovorno smo odigrali drugo poluvreme.Verovatno su igraci mislili da je gotovo.Neznam ni sta su mislili.Imali smo probleme sa plejevima,ali nista ne umanjuje pobedu Partizana.Ispustili smo priliku ". zaklucio je Pipan.

Partizan NIS - MZT Skoplje Aerodrom 72-69 (23:25 ,15:24,17:12, 17:8 )

Partizan NIS: Cvetkovic 15, Aranitovic, Marinkovic 16, Petrov Vitkovac 10, Djumic 6, Koprivica 6, Perovic 4, Magdevski 2, Glisic, Vrabac5 , Militunovic 8.

MZT Skoplje Aerodrom: Sinadinovic 3 ,Ljubicic 12, Mekic , Markovski, Vasiljevic, Simonovski 5, Mladenovski 2, Drenovac 9, Bunic 13, Stojanovski 14, Mijatovic, Lukovic 11.

Izvor, foto: kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 07 October 2015 01:30 PM
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
kosarka partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.