shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Partizan dobija prvog rivala ka grupi Lige Evrope: žreb u 13.00

0 Komentari
1661
20-06-16

Nion, 13 časova: početak žreba za kvalifikacije za Ligu Evrope. U šeširu za drugo kolo osvajač Kupa Srbije – Partizan, među nosiocima.

Cilj prošlogodišnji, plasman u grupnu fazu, premijerni rival, ko god bio, s etiketom shodnom klupskim ambicijama: mora pasti.

– Voleo bih protivnika kojeg sigurno prolazimo – veli, uz osmeh, Miroslav Vulićević, desni bek crno-belih.

Prošlosezonsko bitisanje na međunarodnoj sceni za poštovanje. Plej-of za Ligu šampiona, direktan plasman u Ligu Evrope, čak devet bodova u konkurenciji Atletik Bilbaa, Augzburga i AZ Alkmara za visoke standarde.

– Šalu na stranu, ne bih voleo neko dugačko putovanje. Iako nemam lepo iskustvo sa Vaducom, voleo bih njih, da im se revanširam za poraz sa Vojvodinom. Ono što je veoma važno – da mi budemo na pravom nivou, u šta ne sumnjam, a žreb koga nam dodeli – prisetio se Miroslav Vulićević 2011. i nesrećne eliminacije Novosađana od predstavnika Lihtenštajna.

Golman Bojan Šaranov danas će sa pažnjom da osluškuje vesti iz Švajcarske, uz nadu da će generalni direktor Miloš Vazura da bude srećne ruke:

– Ko god da nam dođe, nosimo breme blagog favorita. Na papiru... Mada, prošlo je to vreme, danas svako svakog može da pobedi. Moramo da budemo spremni sto odsto i da jako uđemo u utakmicu, da bismo prošli. Ako može da se bira – neka izvučemo estonske i letonske timove. Izbegao bih svakako izraelske - Beitar ili kazahstanske - Kairat.

Darko Brašanac, neumorni vezista Parnog valjka, prošlog leta upravo je golom protiv Dile u Goriju dao crno-belima impuls za potonje uspehe:

– Nemam posebne želje. Jedino, da izbegnemo neka daleka putovanja, mogu samo dodatno da nas opterete. Naravno da bih voleo što lakšeg protivnika, to će da nam budu prve utakmice posle priprema, nikad nisu lake za igranje.

izvor: zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.