shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Partizan pogađao 102 puta u rekordnih 55 utakmica

0 Komentari
1205
23-05-16

Fudbaleri Partizana su u upravo završenoj sezoni 2015/16, koja je rezultatski bila izuzetno uspešna u dva takmičenja (Evropa Liga, Kup Srbije), a neuspešna u jednom (Superliga), pokazali odličnu efikasnost:

– Evropske kvalifikacije – postignuto je 10 golova u 6 utakmica

– Evropa Liga (grupna faza) – postignuto je 10 golova u 6 utakmica

– Kup Srbije – postignuto je 10 golova u 6 utakmica

– Superliga – postignuta su 72 pogotka u 37 utakmica

To ukupno čini 102 data pogotka u svim takmičenjima, a jučerašnji pogodak Nikole Milenkovića, za vođstvo od 1:0 protiv Vojvodine, bio je jubilarni 100. gol Partizana u sezoni 2015/16. Napomenimo i to da je Partizan u sezoni 2015/16 odigrao rekordnih 55 utakmica u svim takmičenjima, što je najveći broj mečeva koje je neki srpski klub IKADA odigrao u jednoj takmičarskoj sezoni!  Toliki broj odigranih mečeva je, istina, afirmativan podatak za klub (jer i on dokazuje uspešnost u Evropi, odnosno u Kupu Srbije u kojem se otišlo do samog kraja, do trofeja), ali i podatak za razmišljanje onih koji prave kalendar takmičenja u Srbiji, a koji su dozvolili da on tako izgleda da je Partizan u prvom, jesenjem delu sezone morao da odigra čak 36 od ukupno 55 “svojih” utakmica! Takav kalendar nikako ne odgovara klubu koji tokom cele jeseni učestvuje u nekom od evropskih klupskih takmičenja.

izvor:partizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 25 May 2016 12:15 AM
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.