shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Partizan stigao do 4 pobede u Superligi Srbije

0 Komentari
3865
17-05-16

Košarkaši Partizana pobedili u Čačku ekipu Borca sa 94:83 (24:21, 18:18, 24:24, 28:20) u četvrtom kolu Superlige

Beogradska ekipa tako je zadržala stoprocentan učinak u B grupi Superlige, a u subotu je čeka derbi za prvo mesto protiv Mega Leksa.

Uprkos greškama koje su pravili, košarkašima Partizana bilo je dovoljno samo nekoliko minuta u poslednjoj deonici da reše pitanje pobednika.

Novica Veličković je u tim trenucima još jednom pokazao da ima košarku u malom prstu. Utakmicu je završio sa 12 poena.

Upravo je ovaj bivši reprezentativac pet minuta pre kraja pogodio trojku za Partizanovih plus 11 (78:67) i usmerio crno-bele ka trijumfu.

Najefikasniji u Partizanu bio je raspoloženi Edo Murić sa 19 poena, dok su Amerikanci Kevin Džouns i Darel Vilijams ubacili po 13 poena.

Ubedljivo najefikasniji na utakmici bio je Andreja Stevanović sa 27 poena, dok je Aleksa Avramović dodao na to još 19 poena.

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.