shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Partizan sutra u Čačku

0 Komentari
1881
16-05-16

Drugi krug utakmica u okviru grupe B Superlige Srbije počinje sutra kada crno-beli u Čačku igraju protiv ekipe Borca. U prvom susretu, Partizan NIS je trijumfovao rezultatom 102:79. Deset dana kasnije, rivali će se od 19 časova ponovo sastati, ovog puta u dvorani kraj Morave.

“Gostujemo u gradu gde je košarka više od igre i želimo da se predstavimo u najboljem mogućem izdanju. Prva utakmica sa Borcem je završena pobedom, ali smo dosta energije i rada uložili te večeri. Svakako da će domaćin pokazati želju da se pred svojim navijačima predstavi kao ozbiljan rival. Videćemo da li je prethodna utakmica naučila nešto neke od igrača u našoj ekipi. Bez pristupa igri na pravi način i rada na parketu, ne postoji način da se materalizuje kvalitet ili talenat. To je prosto jedno od osnovnih pravila ove igre. Ako nećes - ne možes!” – poručio je trener crno-belih, Aleksandar Džikić.

Krilni centar Novica Veličković ističe da Partizan mora odigrati meč na najvišem nivou.

“Posle tri pobede na startu kreće drugi krug. Ide se u Čačak  gde moramo biti svesni da nas ne očekuje lagana utakmica. Dole niko lako nije pobedio. U pitanju je košarkaška sredina. Uživanje je igrati u toj dvorani i u tom gradu.  Mi moramo da pružimo svoj pmaksimum i pratimo standard koji Partizan treba da ima. Da igramo bez padova i uvek na maksimalnom nivou.” – zaključio je Veličković.

Nakon tri odigrana kola, Partizan se sa tri pobede nalazi na prvom mestu grupe B u domaćoj Superligi. Borac trenutno nema ni jednu pobedu.

izvor: http://kkpartizan.rs

 

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.