shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Partizan u finalu plej-ofa

0 Komentari
1243
8-05-16

Partizan je u finalu plej-ofa, u kome će se za trofej šampiona boriti sa Crvenom zvezdom.

Posle beogradskih 9:2, crno-beli su i u drugom meču polufinalne serije ubedljivo pobedili Radnički, ovaj put u Kragujevcu sa 11:3 (5:1, 2:1, 2:1, 2:0) i sve dileme rešili pre majstorice.

Beogradski sastav, koji brani nacionalnu titulu, je u duelu sa Radničkim u Kragujevcu vrlo brzo pokazao da su šanse da će serija doći do trećeg meča vrlo male. Dominirao je u prvoj četvrtini. U prva tri napada golovima Gogova, Subotića i Jakšića, poveo je sa 3:0. Seriju gostiju prekinuo je Manić, ali do kraja prve četvrtine Partizan je pogocima Subotića i Drašovića otišao na 5:1.

U drugom delu Radnički je zaigrao nešto agresivnije, smanjio na 5:2, preko Manića, ali posle toga odbrana crno-belih nije otvarala mnogo prostora domaćima u napadu, a svaki opasniji šut zaustavljao je golman Dimitrije Rističević. Na drugoj strani Gogov i Tanasković su savladali Dobožanova, za Partizanovih „+5“ na poluvremenu (7:2).

Nastavljeno je u sličnom ritmu i posle velikog odmora, Partizan je postepeno uvećavao prednost, nije mnogo „spuštao gas“. Držali su Beograđani meč pod kontrolom. Nisu dozvolili domaćima da se razigraju u napadu  i došli do još ubedljivije pobede nego u Beogradu.

Finalna serija počinje 22. maja, a igra se do dve pobede.

Radnički – Partizan Rajfajzen 3:11 (1:5, 1:2,1:2,0:2)

Bazen SC „Park“. Gledalaca: 200. Sudije: Putniković i Golijanin (obojica Beograd). Igrač više: Radnički 11 (3), Partizan 10 (6). Dva igrača više Partizan 1 (0)

RADNIČKI: Dobožanov, Šmider, Jelača, Joksimović 1, Martinić, Toholj, Pilipenko, Lekić, Panajotović, Bosić, Manić 2, Tomašević, Đerković, Živković. Trener. Stevanović.

PARTIZAN: Rističević, Gilen 1, Tikas 1, Manojlović, Subotić 2, Drašović 1, Gogov 2, Jakšić 2, Vico, Tanasković 1, Lazić, Asanović, Brakočević, Radojević 1. Trener: Vujasinović.

Finale plej-ofa

Finalna serija igra se do dve pobede. Termini su 22, 25. i ako bude trebalo 28. maj. Drugi meč igra se na Banjici, a Zvezda će u prvom i eventualnoj majstorici biti domaćin.

izvor,foto:http://waterpolopartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 08 May 2016 12:27 PM
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
VK Partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.