shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića

0 Komentari
1280
14-06-16

Jugoslovensko sportsko društvo PARTIZAN

Fudbalski klub PARTIZAN

Privremena uprava FK PARTIZAN

14. jun 2016. godine

B E O G R A D

Privremena uprava FK Partizan u proširenom sastavu je, na svojoj sednici od 14. juna 2016. godine, razmatrala dosadašnji rad sportskog sektora na početku letnjeg prelaznog roka.

Tom prilikom je izraženo zadovoljstvo dosadašnjim učinkom, pružena je nedvosmilena podrška sportskom direktoru i treneru prvog tima i izraženo očekivanje da će, u nastavku prelaznog roka, prvi tim biti još stabilniji, jači i spremniji za borbu za nove trofeje i uspehe u evropskim takmičenjima.

Posebno je izraženo zadovoljstvo zbog produžetka ugovora Saše Ilića, kapitena i istinske Partizanove legende, dok će o ostalim vrednim pojačanjima FK Partizan, javnost biti blagovremeno obaveštavana u narednim danima.

Privremena uprava FK Partizan je analizirala i određena pravna pitanja u sklopu priprema za održavanje Vanredne skupštine FK Partizan i izrazila nadu da će predstojeći susreti ekspertskih pravnih timova, u koordinaciji sa FSS, doprineti rešavanju otvorenih pravnih dilema.

izvor:partizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 14 June 2016 09:37 PM
Povezani clanci: Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši CRNO-BELA RADILICA: Radin struku podseća na Nađa Crno-belo veče: Legende Partizana ponovo u Čačku - pomoć za vaterpoliste, rukometaše i hokejaše Bugarski internacionalac stigao do 18. gola u ligi, a asistente iz tima po običaju nagradio
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.