shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši

0 Komentari
1449
9-07-16

Miloš Bašić, analitičar u stručnom štabu Ivana Tomića, pun utisaka popodne vratio se iz Poljske, s revanša Zaglebje – Slavija 3:0

– Toplo sam primljen u Lubinu, malom mestu 70 kilometara udaljenom od Vroclava i najbližeg aerodroma. Mnogo lep stadion, cakum-pakum. Na tribinama oko 6.000 gledalaca, atmosfera porodična, nimalo paklena. Mnogo dece, pre meča razviju šalove, pevaju klupsku himnu. Na zapadu poluamerički stil: publika s hot-dogovima i koka-kolom. Najvatreniji iza gola, u „kopu”. Nema atletske staze.

Poljaci su lako nadoknadili 0:1 iz Sofije?

– Apsolutna dominacija, Slavija bez ikakvih šansi. Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, s rudnikom kao stabilnim finansijerom. Ko ne ode u Legiju, a hoće pare ide u Lubin. Planski dovode igrače, prosek godina 29. Tri sezone su na okupu.

Zaglebje se predstavilo u odličnom svetlu?

– Igraju u formaciji 4-2-3-1. Svi znaju ko šta radi. Svi napadaju, svi se brane. Bez nervoze, ne bi ih pogodilo i da nisu prošli.

Zatvoriće se u Beogradu?

– Neće da se brane, nisu bunkeraši! Isto igraju i u prvenstvu, protivnik ih ne zanima.

izvor,foto:zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Oslabljeni crno-beli nisu uspeli da se domognu "Žućkove levice" Donacija vaterpolo klubu i velika podrška navijača iz Švajcarske Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Od danas ulaznice za Zaglebje, meč u Humskoj u četvrtak od 20,15 Partizan može da licencira još jednog igrača za Zaglebje Zoran Milenković novi trener Vaterpolo kluba Partizan Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića KAKO ZADRŽATI MIHAJLOVIĆA: U trci za kupovinu popularnog NECE učestvuju tri kluba Vukotić: Da budem opozicija u mom klubu? Skupštinu što pre sazvati, vreme nam nije saveznik Pobeda Partizana u Nišu.
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.