shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

SVE IZVESNIJE: Odbegli sin se vraća u Humsku

0 Komentari
1762
12-06-16

Talentovani vezista razgovarao sa trenerom Tomićem.

Jedan od novajlija u timu Partizana za sledeću sezonu biće Marko Janković, jedan od "odbelih" crno-belih sinova od pre nekoliko godina. Momak koji je ponikao u Partizanu otišao je pre tri sezone u Olimpijakos kao slobodan igrač, kada je napunio 18 godina, ali tamo nije dobio šansu da igra.

Kao što je i najavljeno, potencijalni reprezentativac Crne Gore dogovorio je saradnju sa crno-belima, ali bi za ozvaničenje povratka u klub čije je mlađe kategorije prošao potrebno odobrenje grčkog prvaka. Najverovatnije, u vidu pozajmice, sa pravom otkupa ugovora.

- Plan je da dođem kao pozajmljen igrač, sa klauzulom o otkupu na kraju predstojeće sezone. Verujem da ćemo i Partizan i ja biti zadovoljni za godinu dana i da će se lepa priča nastaviti. Molim se Bogu da se sve dogovori između klubova i da se vratim svojoj drugoj kući, u Partizan! Mogu samo da potvrdim da sam razgovarao sa trenerom Ivanom Tomićem nekoliko puta i da među nama ne postoje nikakva razmimoilaženja u budućnosti. Čekam lepe vesti od menadžera i ljudi iz Humske i iz Olimpijakosa. Želim da se vratim u svoj klub i da ostavim trag kada već nisam mogao pre tri godine -  ispričao je za Janković za Sport.

Partizan je već potpisao ugovore sa Milanom Radinom, Sašom Marjanovićem, Nemanjom Miletićem i Petrom Ðuričkovićem, a Marko Janković bi trebao da bude peto pojačanje crno-belih.

izvor: srbijadanas.com

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Partizan se vraća u Halu sportova Bugari ili Poljaci stižu u Humsku u drugom kolu kvalifikacija za LE Uroš Damnjanović se vraća u Partizan: Miloš Perišić ide na kaljenje Đurđić o dolasku u Humsku: Od malena sam navijač Partizana, ali se pita Augzburg
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.