shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Uroš Damnjanović se vraća u Partizan: Miloš Perišić ide na kaljenje

0 Komentari
1501
7-06-16

Talentovani štoper narednih šest meseci na novoj sredini

Sjajna sezona u dresu Sinđelića, poziv u mladu reprezentaciju Srbije, a onda i povratna karta za Partizan. Uroš Damnjanović, 20-godišnji vezista koji je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u beogradskom Sinđeliću, ubedio je sportski sektor crno-belih da zaslužuje šansu u prvom timu, pa će se doći na početak priprema za novu sezonu.

Reč je o fudbaleru koji je odigrao 21 utakmicu za Orliće u Prvoj ligi Srbije, njegove partije pratili su skauti kluba iz Humske 1 i složili se da zaslužuje šansu već od 8. juna. Opet, kako je konkurencija u veznom redu osvajača srpskog kupa žestoka pitanje je da li će Damnjanović ići na pripreme u Poljsku ili će još jednu sezonu provesti na kaljenju.

Takav scenario, svi su izgledi, čeka Miloša Perišića, iako je jesenas  ostavio izuzetno povoljan utisak na terenima Prve lige, takođe u dresu Sinđelića, posle čega se vratio u Teleoptik, kako bi bio na oku Ivanu Tomiću i Ivici Ilijevu. Levi štoper, za koga kažu da je jedan od boljih iz generacije 1995, verovatno će biti prosleđen na pozajmicu, kako bi stekao dodatno iskustvo i, poput Damnjanovića, vratio se u prvi tim, gde u ovom času trener i sportski direktor imaju druga rešenja. Čak planiraju promenu načina igre.

Osim Uroša Damnjanovića i Miloša Perišića, čeka se rasplet statusa Stefana Grbovića i Jovana Čađenovića, takođe ispisnika klase 1995. koji su prošlog leta, kao prethodna dvojica, potpisali profesionalne ugovore sa Partizanom.

izvor: mozzartsport.com

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Partizan se vraća u Halu sportova SVE IZVESNIJE: Odbegli sin se vraća u Humsku Partizan: Zgroženi smo ponašanjem delegata, morali smo da raspustimo celu upravu Partizan: Da nije nas, Srbija bi bila na nivou Farskih Ostrva i San Marina Partizan nemoćan u Surdulici, Radnik - Partizan: 2-2 Milosavljević: Partizan je veći od krize
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.