shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Đurđić o dolasku u Humsku: Od malena sam navijač Partizana, ali se pita Augzburg

0 Komentari
1316
19-05-16

Zvali su me Iliev i Tomić i čast bi mi bila da igram sa Sašom Ilićem – kaže Nikola

Vrlo lako bi Nikola Đurđić (30) mogao da predvodi napad Partizana sledeće sezone. U razgovoru za “Sportski žurnal” je otkrio da je veoma blizu dolaska u Humsku, ali je naglasio da ne zavisi sve od njega.

- Zvali su me iz Partizana, sportski direktor Ivica Iliev i trener Ivan Tomić, ali pitase Augzburg, imam još godinu dana ugovora sa Nemcima – priča Đurđić.

Na pitanje da li je moguća pozajmica kaže:

- Otkup ugovora je realniji, čini mi se da nikada ranije nisam bio bliži Humskoj.

Ne krije da bi voleo da obuče crno-beli dres.

- Od malena sam navijač Partizana. Čast bi mi bila da igram sa Sašom Ilićem. Nikada neću zaboraviti kako je odigrao u Njukaslu, pas za gol, pa šesti penal te 2003. je imao 26 godina, a izveo ga je kao da je deceniju stariji – priseća se Đurđić.

Fudbaler je rođen u Pirotu, a ima u svojoj biografiji i jedan nastup za reprezentaciju Srbije, protiv Kipra.

izvor: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Donacija vaterpolo klubu i velika podrška navijača iz Švajcarske Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Remi Partizana na evropskoj premijeri Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši Nova pobeda Partizana na pripremama, Vlahović strelac Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana Fofana otišao iz Partizana i oprostio dug ĐURĐIĆ U PARTIZANU: Iliev: Dogovorili smo se Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.