shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Vilsonov oproštaj od crno-belih: Zauvek Partizan

0 Komentari
1469
16-06-16

Bila je izuzetna čast da budem deo istorije jednog kluba. Sada mi je jasno zašto se igrači svake godine vraćaju u posetu – napisao je američki plejmejker

Zavesa na drugu uzastopnu sezonu bez trofeja košarkaške sekcije Partizana je spuštena. Rukovodstvo i stručni štab kluba iz Humske već su krenuli u stvaranje tima za sezonu u kojoj će se crno-beli, posle godinu dana pauze, vratiti na evropsku scenu, učešćem u Evrokupu.

 

Posle rastanka sa Kevinom Džonsom i angažovanja Stefana Birčevića, izvesno je da u narednoj sezoni u crno-belom dresu neće biti američkog plejmejkera sa finskim pasošem Džamara Vilsona, koji se putem društvenih mreža oprostio od Partizana.

- Ponovo krećem u potragu. Samo sam hteo da uzmem tajm-aut kako bih zahvalio saigračima, stručnom štabu i neverovatnim navijačima. Kroz uspone i padove ekipa se borila sve do samog kraja i to je nešto čime svi treba da budemo ponosni – napisao je Vilson.

Supruga finskog reprezentativca, takođe košarkašica, Laura u Beogradu je na svet donela dečaka Sebastijana, što će biti razlog više da Vilsonu godina provedena u Srbiji zauvek ostane u sećanju.

- Bila je izuzetna čast da budem deo istorije jednog kluba. Sada mi je jasno zašto se igrači svake godine vraćaju u posetu. Radujem se našem ponovnom susretu. Nikada neću zaboraviti osećaj koji smo nosili svaki put kada izađemo na teren i dobijemo podstrek navijača. Šaljem mnogo ljubavi Srbiji, zauvek će imati posebno mesto u srcima cele moje porodice. Zauvek Partizan – istakao je Džamar Vilson.

izvor: novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Partizan pobedio na Banjici Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.