shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Crno beli savladali inđiju u prijateljskoj utakmici

0 Komentari
2500
21-02-17

Fudbaleri Partizana koji nisu igrali ili su imali minimalnu minutažu na prolećnoj premijeri protiv Rada, u prijateljskoj utakmici savladali su Inđiju 3:2.

Duel sa srpskim prvoligašem verovatno će u najdužem sećanju ostati kamerunskom napadaču Leandreu Tavambi, koji je u 24. minutu postigao prvi gol u dresu Partizana. Snažni centarfor se najbolje snašao u kaznenom prostoru rivala posle centaršuta Saše Marjanovića, da bi pet minuta kasnije Tavamba upisao i asistenciju, posle koje je Nebojša Kosović duplirao prednost osvajača Kupa Srbije.

Nemanja Mihajlović je početkom drugog poluvremena (49. minut) podigao prednost Partizana na 3:0, da bi fudbaleri Inđije do kraja meča uspeli da izbore minimalan poraz, golovima Lemajića u 67. (penal) i 72. minutu.

Da Marko Nikolić posle meča Sa Inđijom, ipak, bude i delimično nezadovoljan “pobrinuo” se Tavamba, koji je zbog bola u mišiću preventivno napustio igru u 30. minutu, ali u taboru crno-belih veruju da će biti spreman za prolećnu premijeru u Humskoj, u subotu protiv čačanskog Borca.

Partizan je na ovom susretu igrao u sastavu Stevanović (od 63’ Jovičić) - Krstić, Vranjanin, Ćirković (od 63’ Zlatović), El Monir - Kosović, Marjanović - Đuričković, Ilić, Mihajlović (od 63’ Nović) - Tavamba (od 30’ Đilas).

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Oslabljeni crno-beli nisu uspeli da se domognu "Žućkove levice" Marko Janković četiri godine crno-beli Crno beli gosti na krovu Miroslav Radović nastavio niz povratnika u Partizan, želi da ostavi dublji trag u crno-belom CRNO-BELA RADILICA: Radin struku podseća na Nađa Vilsonov oproštaj od crno-belih: Zauvek Partizan Crno bela porodica na okupu Crno-belo veče: Legende Partizana ponovo u Čačku - pomoć za vaterpoliste, rukometaše i hokejaše Crno-beli preskaču prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.