shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Marko Janković četiri godine crno-beli

0 Komentari
2026
17-02-17

"Drago mi je da je došlo do dogovora između klubova. Sa mnom se nije bilo teško dogovoriti. Sada je sve na meni, da opravdam očekivanja, pre svega. Mnogo mi je lakše sada kada znam na čemu sam", izjavio je crnogorski reprezentativac za klupsku televiziju.

Podsetimo, Janković je prve fudbalske korake napravio u mlađim kategorijama Partizana, ali je 2013. otišao u Olimpijakos. Tamo se nije izborio za minutažu, pa je igrao na pozajmicama u OFK Beogradu i Mariboru. U prvom delu sezona za crno-bele je odigrao 18 utakmica i postigao jedna gol.

Dogovor između Olimpijakosa i Partizana je takav da će dva kluba deliti obeštećenje kada Marko Janković ode u inostranstvo.

0.0
Poslednje azuriranje: 17 February 2017 07:36 PM
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Oslabljeni crno-beli nisu uspeli da se domognu "Žućkove levice" Proslava 71. godine postojanja JSD Partizan 04.10.2016 /FOTO/ Marko Janković: Jedva čekam da razmenim pas sa Saletom Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana Vilsonov oproštaj od crno-belih: Zauvek Partizan Marko Janković se vratio kući Crno-beli preskaču prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope Častan poraz crno-belih u Solnoku Crno-beli na proslavi 100-godišnjice kluba Beroe iz Stare Zagore
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.