shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Vukotić: Da budem opozicija u mom klubu? Skupštinu što pre sazvati, vreme nam nije saveznik

0 Komentari
1470
27-05-16

Podelili su nas na opoziciju i poziciju, na naše i njihove. Nisam ničiji nikad bio, došao sam da glasam za jednu od dve opcije, za dva programa u interesu Partizana – kaže legenda crno-belih

Legenda Partizana Momčilo Vukotić istakao je da je Skupština najviši rukovodstveni organ kluba i da bi ona trebalo da rešava probleme, a ne produbljuje krizu.

Minula je bila nakaradno organizovana, većina delegata necivilizovano tretirana. Legitimisali su nas triput, isto toliko pretresali, zatim puštali po dvojicu delegata. Lagano... klaj, klaj. S druge strane, delegati u sali su već birali Verifikacionu komisiju i Radno predsedništvo!? Sve su, dakle, činili u opstruiranju sednice – rekao je za “Žurnal” nekadašnji fubaler i trener kluba iz Humske za “Žurnal”, dodavši šta mu je najviše od svega zasmetalo:

 

- Podelili su nas na opoziciju i poziciju, na naše i njihove. Nisam ničiji nikad bio, ponajmanje opozicija mom klubu. Došao sam da glasam za jednu od dve opcije, za dva programa u interesu Partizana, razumljivo, shodno sopstvenom nahođenju. Nikako tuđem, jednostavno, ne ide uz mene.

Nisu legendarnog asa crno-belih toliko pogodile ni igre pre Skupštine, kada su pojedini delegati pretresani i legitimisani pre ulaska u “Zemunelo”.

Nisam pogođen, ako na to mislite. Nema u tome ničeg ličnog, ali nije bilo lepo. Naprotiv, mnogo ružno. Smatram da odugovlačenje s izborom predsednika i uprave nije u interesu kluba. Pripreme su na pragu, kvalifikacije u Ligi Evrope. Vreme nam, dakle, nije saveznik i trebalo bi o tome voditi računa. Stoga, bez obzira na naprasno uvedene privremene mere Sportskog društva Partizan, valjalo bi što pre sazvati Skupštinu, demokratski glasati i većini – čestitati – kaže Vukotić.

izvorL novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Proslava 71. godine postojanja JSD Partizan 04.10.2016 /FOTO/ Partizan dobija novog štopera iz svojih redova: Prekomanda za Marka Jevtovića? Leonardo nije igrao šest meseci, čekaće na debi u Partizanu Leonardo: Srećan što sam došao u Partizan, mnogo lepog sam čuo o Grobarima Partizan u poslednjem šestom šeširu na žrebu Evrokupa Ostojić se priključio Partizanu Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića SVE IZVESNIJE: Odbegli sin se vraća u Humsku KK Partizan demantuje Vučelića: Odluka nije jednoglasna!
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.