shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin"

0 Komentari
2294
16-02-17

Ekspedicija KK Partizan NIS, krenuće ovog popodneva u Niš gde danas počinje završni turnir nacionalnog Kupa Radivoja Koraća. Na parket dvorane "Čair", crno-beli će izaći sutra od 19:30 kada će u četvrtfinalnom meču igrati protiv OKK Dunav iz Starih Banovaca. 

Pred današnji polazak, trener Partizana, Aleksandar Džikić poručuje: 

"Kup je posebno takmičenje, potpuno specifično po broju i ritmu utakmica u 3-4 dana, i po tzv. nokaut sistemu. S jedne strane je osvajanje trofeja uvek posebno, s druge strane ovo takmicenje je nažalost potpuno devalvirano u odnosu na neka druga. Znamo da će Niš biti dobar domaćin, nadamo se da će ovo biti lepo okupljanje najboljih srpskih klubova". - istakao je Džikić. 

Ulaznice za četvrtfinalni meč nacionalnog kupa, mogu se kupiti na blagajni dvorane "Čair" a kao i svake godine, interesovanje za kompletan turnir je veoma veliko. 

(Foto: Basketball Champions League)  izvor: kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Oslabljeni crno-beli nisu uspeli da se domognu "Žućkove levice" Partizan NIS danas se bori za "Žućkovu levicu" KK Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Vujošević: Raduje me pobeda u derbiju,bolje danilović predsednik kss nego neki iz predgradja! V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Džikić: Da li sam zadovoljan sa 4-0? Naravno, bolje je nego 0-4 IV kolo ABA j.t.d. lige Karpoš Sokoli - Partizan NIS 10.10.2016/FOTO/ III kolo ABA j.t.d. lige Partizan NIS - Cibona 07.10.2016 /FOTO/ Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom
kkpartizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.