shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

KAKO ZADRŽATI MIHAJLOVIĆA: U trci za kupovinu popularnog NECE učestvuju tri kluba

0 Komentari
1578
12-06-16

Bogate ponude bi mogle da pokolebaju čelnike crno-belih.

Nemanja Mihajlović je najtraženiji igrač Partizana u ovom prelaznom roku, što nimalo ne čudi imajući u vidu partije krilnog napadača crno-belih u prethodnoj polusezoni. U trku za Mihajlovića najozbiljnije su se uključila tri kluba, Fjorentina, Galatasaraj i Anderleht.

Mihajlovićeva cena se na specijalizovanim portalima procenjuje na četiri miliona evra, ali u Partizanu veruju da bi ona mogla da bude duplirana ukoliko krilni napadač ostane makar do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope. U klub iz Humske nije stigla još nijedna zvanična ponuda za 19-godišnjeg ofanzivca, ali strani mediji su uvereni da crno-beli ne bi mogli da odbiju ponudu koja bi iznosila pet miliona evra.

Mladi reprezentativac Srbije je u Partizan došao zimus, a odmah je zaigrao odlično. U oba takmičenja je odigrao za Partizan 18 utakmica, postigao sedam golova i imao dvocifren broj asistencija. Postoji mogućnost da se u trku za dovođenje Mihajlovića uključi i Benfika, kao i nekoliko klubova iz Francuske i Nemačke, jer je "biser" Partizana na skeneru brojnih skauta i mnogi treneri bi ga rado videli u svom klubu. U svakom slučaju za sve se pitaju u Partizanu, jer Mihajlović ima ugovor i može da ode samo u slučaju ponude koja bi zadovoljila sve tri strane.

izvor:srbijadanas.com

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Zoran Milenković novi trener Vaterpolo kluba Partizan Veličković: Mislim da sam bio primer kako bi trebalo da se odnose prema dresu Partizana Vanredna Skupstina Fudbalskog kluba Partizan / FOTO / 24.05.2016 Saopštenje Grobara povodom predstojeće skupstine kluba Crno-beli na proslavi 100-godišnjice kluba Beroe iz Stare Zagore
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.