shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Jovičić: Ostvario mi se san, želim da osvajam trofeje u dresu Partizana

0 Komentari
2453
16-05-16

Teško mi je da pronađem reči kojima bih opisao sreću na tebiju, možda je jedino poraz pokvario celokupnu sliku - kaže mladi golman crno-belih

Golman Partizana Marko Jovičić rekao je danas da mu se debijem u crno-belom dresu ostvario dečački san i istakao da je to dodatni motiv da u budućnosti radi još više.

Jovičić (20) je debitovao za Partizan juče u Nišu, u porazu crno-belih od Radničkog u utakmici 36. kola Super lige Srbije.

- Debi za Partizan je ostvarenje mojih dečačkih snova. Teško mi je da pronađem reči kojima bih opisao svoju sreću tog trenutka, kao i moja trenutna osećanja. Osećaj je jednom rečju fantastičan. Možda je poraz od 1:0 malo pokvario celokupnu sliku, ali šansa koja mi je ukazana dala mi je dodatni motiv da svakodnevno radim još više i bolje u budućnosti - rekao je Jovičić za sajt kluba.

Jovičić ima od januara 2016. potpisan ugovor sa crno-belima u narednih pet godina.

- Želim da sa crno-belima osvojim duplu krunu i da Partizan i Srbiju na najbolji način predstavimo u Evropi kroz takmičenje koje nam sledi. Svi živimo za to, vredno radimo i siguran sam da generacije koje dolaze za to imaju snage, želje i motiva.

On je rekao da nema idole među čuvarima mreže, ali da mu se sviđa kako brane Iker Kasiljas, Klaudio Bravo i Kejlor Navas.

- Slične smo visine, pa se trudim da pokupim sve najbolje od njih i usavršim se - rekao je golman Partizana.

Posle prvih fudbalskih koraka napravljenih u Žarkovu, Jovičić je golmanski stasao u omladinskoj školi Partizana i Teleoptiku. Međutim, fudbal je počeo da igra na poziciji napadača.

- Kao i većina dečaka želeo sam da dajem golove i sanjao kako se radujem pred punim tribinama. Ali, igrom slučaja na jednoj utakmici je falio golman, stao sam među stative i ostao tu do danas. Ponekad poželim da potrčim, dam gol, ali...", naveo je on.

izvor: novosti.rs

 

0.0
Poslednje azuriranje: 16 May 2016 06:17 PM
Povezani clanci: Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Remi Partizana na evropskoj premijeri Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši Nova pobeda Partizana na pripremama, Vlahović strelac Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana Fofana otišao iz Partizana i oprostio dug Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića VELIKO PRIZNANJE: Kapiten Partizana blistao u Trevizu Stefan Birčević je prvo pojačanje Partizana u sezoni 2016/17
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.