shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Džikić pred treću utakmicu finala: „Borićemo se sve dok finalna serija traje."

0 Komentari
1572
6-06-16

Crno-beli u utorak od 21 čas igraju treći meč finala plej-ofa Superlige Srbije. Domaćin meča je Crvena zvezda Telekom koja u finalnoj seriji vodi sa 2:0.  

Dva dana nakon dramatične druge utakmice finala domaćeg prvenstva, košarkaši Partizana ponovo izlaze na parket dvorane „Aleksandar Nikolić“ (Pionir) protiv istog rivala. U trećem meču, domaćin je Crvena zvezda Telekom, dok će za navijače Partizana biti odvojeno 400 ulaznica i oni će po tradiciji biti smešteni u sektoru iza klupe našeg tima.  

Pred treći meč finalne serije, trener crno-belih Aleksandar Džikić poručuje:

Nastavljamo dalje. Borićemo se sve dok finalna serija traje. Odigrali smo dobro u nedelju, pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku. Očekujem od svojih igrača da daju sve od sebe.” – rekao je Džikić.

Plejmejker Partizana Džamar Vilson ističe da je poraz u drugom meču bio težak, ali da veruje u svoj tim.

„Sutra ćemo izaći na teren spremni da izvučemo svu svoju energiju. Puna dvorana naših navijača nas je juče nosila tokom celog meča i daćemo sve od sebe da ponovo igramo pred njima.“ – istakao je Vilson.

KK Partizan NIS se još jednom zahvaljuje navijačima na srčanoj podršci kako na prethodnom meču tako i tokom cele sezone. Uz uverenje da će podrška ekipi i tokom trećeg meča biti na energetskom nivou koji je svojstven samo našim navijačima, klub moli neodgovorne pojedince da ne ubacuju nikakve predmete na teren i ne koriste pirotehnička sredstva koja naročito u zatvorenom prostoru mogu biti opasna i po učesnike meča i po same gledaoce.

(Foto: Miroslav Todorović / Igor <Danilović) izvor: kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin" Vujošević: Raduje me pobeda u derbiju,bolje danilović predsednik kss nego neki iz predgradja! Džikić: Da li sam zadovoljan sa 4-0? Naravno, bolje je nego 0-4 Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom 2 kolo Super lige Srbije Napredak - Partizan 31.07.2016 /FOTO/ Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Džikić: Rakićević je interesantan, može da igra u Partizanu Todorić: Džikić odlazi u Toronto PARTIZAN ČEKA PREDSEDNIKA: Jovičić kao kompromis Intervju: Nikola Peković, predsednik KK Partizan NIS
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.