shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije

0 Komentari
2103
13-10-16

U nedelju, 16. oktobra, Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u okviru V kola ABA j.t.d. lige. Karte za ovaj meč, naći će se u prodaji od sutra.

U petak, 14. oktobra, ulaznice se mogu kupiti u prostorijama KK Partizan NIS, Humska 1, kancelarija 219, od 11 do 16 časova. 

U subotu, 15. oktobra, ulaznice se mogu kupiti na blagajni stadiona Partizana ispod južne tribine, od 10 do 16 časova. 

Na dan utakmice, karte će se prodavati od 14 časova na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolilć". 

Cene karata: 
300 dinara (tribine) 
500 dinara (parter) 

Sezonke ulaznice za sve sektore mogu se kupiti kao i do sada, radnim danima u prostorijama kluba. Tokom vikenda, zajedno sa pojedinačnim ulaznicama za meč protiv Union Olimpije u prodaji će biti sezonske ulaznice za tribine i parter. 

Cene sezonskih karata:
Tribine: 8.600 dinara
Parter: 12.300 dinara 
izvor: kk partizan.rs
0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Počinje fudbalsko proleće Počinje FIBA liga šampiona V kolo ABA lige Partizan NIS - Union Olimpija 16.10.2016/FOTO/ Partizan NIS dočekuje Union Olimpiju u V kolu ABA j.t.d. lige Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom Od sutra prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizan Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Od danas ulaznice za Zaglebje, meč u Humskoj u četvrtak od 20,15 Brašanac: Ozbiljno protiv Zaglebja, opuštanje može da košta
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.