shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Od srede novi potpisi u Partizanu

0 Komentari
2087
13-06-16

Kvartet iz domaće lige je zatvorio prvi “serijal” letnjih pojačanja, a novi bi trebalo da krene od sredine nedelje

Želja sportskog sektora Partizana je da gro poslova vezanih za dolazak novajlija završi do polaska ekipe na pripreme u Poljsku, ali je jasno da to ne zvuči previše realno, s obzirom na to da se sve što je vezano za letnju pijacu širom Starog kontinenta zahuktava kasnije.

Prioritet u ovom trenutku je dogovor sa Miroslavom Radovićem, nekadašnjim asom crno-belih koji bi trebalo da predstavlja osovinu novog tima Partizana. Razlog ne bi trebalo posebno apostrofirati, jer iskusni vezista može sa podjednakim uspehom da igra na poziciji organizatora igre, po krilu, ali i iza napadača.

Trener Tomić i sportski direktor Iliev su već danima u stalnim kontaktima sa 32-godišnjim fudbalerom i realno je očekivati da do sredine nedelje dođe do konačnog rešenja. Trenutno, zbog velike želje obe strane, deluje da nijedna prepreka koja bi mogla da stoji na putu realizaciji transfera nije nepremostiva.

Drugi posao koji bi trebalo da bude priveden kraju odnosi se na srpskog štopera norveškog Haugesunda Dušana Cvetinovića.

Ovaj 27-godišnji defanzivac je, takođe, nedavno izrazio želju da se interesovanje Partizana okonča parafiranjem ugovora, a olakšavajuću okolnost predstavlja podatak da mu poslednjeg dana juna ističe ugovorna obaveza u norveškom klubu.

izvor: novosti.rs

 

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Novi tim za novu „duplu krunu" Leonardo zvanično u Partizanu: Opravdacu velika očekivanja Leonardo nije igrao šest meseci, čekaće na debi u Partizanu Džikić: Rakićević je interesantan, može da igra u Partizanu Ostojić se priključio Partizanu Božinov: Potpisao sam novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana ĐURĐIĆ U PARTIZANU: Iliev: Dogovorili smo se Zoran Milenković novi trener Vaterpolo kluba Partizan
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.